MoNoT10
Council
Adini kulagina fisildiyordur bence ????????????Düşündüm de %0.5 bile çok , bence koklatıyordur n-base 'e ???? ???? ????
Adini kulagina fisildiyordur bence ????????????Düşündüm de %0.5 bile çok , bence koklatıyordur n-base 'e ???? ???? ????
Yok bobas ının oranı yani brom ????????Çok abartıyorsun diyebilirsin ama eskiden içindekilerin aromaların hepsi ayrı ayrı farklı oranlarda demlenip sonra karıştırılıyordu
Sonradan çok zamanım olmadığı için ortak bir oranda önden karışıp demliyorum
Oran ise dediğim gibi bobas İn oranı brom ????????
Bro benim ödemeyi bu gün dolar değil de japon yeni olarak yapsan olmazmı ????günaydın ahali
haftanın bu son gününde önce sağlık mutluluk huzur ve neşe sonrasında 853 bin dolar sizinle olsun ???? ????
Günaydınlar herkese neyseki yarin c.tesi ve ben yine mutluyum ????
Hayırlı işler kolay gelsin ????
He ya ????çok mu seviniyon![]()
![]()
Hayırdır çekik gözlü aşkın mı depreşti ???? ????Bro benim ödemeyi bu gün dolar değil de japon yeni olarak yapsan olmazmı ????
ben gelem öyleyse hafta sonuHe ya ????
rüyasında ak saçlı capon dede görmüş ???? ???? ????Hayırdır çekik gözlü aşkın mı depreşti ???? ????
Yok komutana yeni askeri kıyafetler alıcam, Japonlar dolar kabul etmiyo da ????????????Hayırdır çekik gözlü aşkın mı depreşti ???? ????
Dahiliye bölümünde işe mi başladın Abeyyyy ???? ???? ????ben gelem öyleyse hafta sonu![]()
![]()
kursağına bi bakam ???? ???? ????
alidenmi yuhhhhhhhh cimriliktede sınır tanımıyonYok komutana yeni askeri kıyafetler alıcam, Japonlar dolar kabul etmiyo da ????????????
Kalmaz kursamda merak etmeben gelem öyleyse hafta sonu![]()
![]()
kursağına bi bakam ???? ???? ????
her türlü var dahiliyeyle başlayıp gastro diyip devam edicem monoDON daDahiliye bölümünde işe mi başladın Abeyyyy ???? ???? ????