sihirbaz
Council
Alidekiler Çin malı, ben sana orcinal Japon askeri kıyafetii alıcam ????????????alidenmi yuhhhhhhhh cimriliktede sınır tanımıyon![]()
Alidekiler Çin malı, ben sana orcinal Japon askeri kıyafetii alıcam ????????????alidenmi yuhhhhhhhh cimriliktede sınır tanımıyon![]()
neyse sustum bandıra bandıra yiycem yoğsam seni ???? ???? ???? ????Alidekiler Çin malı, ben sana orcinal Japon askeri kıyafetii alıcam ????????????
Hankı gun gelcen de hele hazirlik yapem ????her türlü var dahiliyeyle başlayıp gastro diyip devam edicem monoDON da![]()
![]()
![]()
Capon askeri biraz sakat beyaa ???? ????Alidekiler Çin malı, ben sana orcinal Japon askeri kıyafetii alıcam ????????????
Bro benim ödemeyi bu gün dolar değil de japon yeni olarak yapsan olmazmı ????
bu gece deel. baştan diyim. rakı iççem yola çıkmamHankı gun gelcen de hele hazirlik yapem ????
C.tesi gunduz merkezde olmayacagim ama aksam burdayım.pazar olursa full musaitmbu gece deel. baştan diyim. rakı iççem yola çıkmam
ama haftadonu hiç beklemediğin bi an kapın çalınırsa bilki o benim![]()
Çok çekme elinde kalır gomtanım ???? ???? ????çekicem ama bırahmıycam![]()
![]()
![]()
![]()
Burda entegre var gelince en iyisinden yaptiririk ????o bu değilde forumda karşıtlar belirmiş. acilen yeni haydarlar yabdırtmam lazım![]()
monodon sen anladın dediğimi![]()