Pleasewait
Council
Senin yüzünden zabah zabah kendime acı çektirdim beyaa... ????????????????Abi ne istiyorsun sen bu kadar bu adamdan... hahahhaha
Senin yüzünden zabah zabah kendime acı çektirdim beyaa... ????????????????Abi ne istiyorsun sen bu kadar bu adamdan... hahahhaha
Benim sabahım senin akşam dediğin vakit başlar...Suç sendeSenin yüzünden zabah zabah kendime acı çektirdim beyaa... ????????????????
adamlar. bi adam (yupiş) bide adını anmadığım burcuva (okus)Abi ne istiyorsun sen bu kadar bu adamdan... hahahhaha
Pico ile oluyo mu o yaw ????????
Anlayana kadar nevrimi döndürdün vallahi, gerçi hala anlayamadım ya
Pembiş membiş sen hayırdır?pembiş yapmadın ya hep ondan bunnar işde![]()
![]()
![]()
bi iş üsdündeyimAnlayana kadar nevrimi döndürdün vallahi, gerçi hala anlayamadım ya
Pembiş membiş sen hayırdır?![]()
Anlayana kadar nevrimi döndürdün vallahi, gerçi hala anlayamadım ya
Pembiş membiş sen hayırdır?![]()
Böyle gelen çayı nasıl içeydim......Açılın üleyn @yobb bromu yedirmem size, bakın o giderse çay ocağı bana kalır haberiniz olsun ????????????
Ekli dosyayı görüntüle 37032
Evet evet haklısın. Sabah sabah kaşıntı tuttu beni. ????????????Benim sabahım senin akşam dediğin vakit başlar...Suç sende![]()
senin kaşıntın hiç bitmiyo kiEvet evet haklısın. Sabah sabah kaşıntı tuttu beni. ????????????
Huylandım sendenbi iş üsdündeyim![]()
Ula vallahi anlamadım bardağın altı kapalı, üstü kapalı.Böyle gelen çayı nasıl içeydim......
iledişim kurduk dimekkiHuylandım senden![]()
Yav yemin ederim darlandım sizin bu belini büktüğünüz kelimelerdeniledişim kurduk dimekki![]()
Bir de azarlıyor,neymiş niye sabah telefonunu açmamışım..Uyuyorum diyorum,senin yüzünden diyor...Deli mi ne.. ????
Hayk ent pirelaylaylomcu çayı bu,onçün anlamadın işte..Huylandım senden
Ula vallahi anlamadım bardağın altı kapalı, üstü kapalı.
Uyku vaktim gelmiş gağlba
bırak şu kaşıntılıyı ya. yine almış bişiler. ho diyin deyip duruyo ortalıktaBir de azarlıyor,neymiş niye sabah telefonunu açmamışım..Uyuyorum diyorum,senin yüzünden diyor...Deli mi ne.. ????
belkide seni darlamak istiyom. olamazmıYav yemin ederim darlandım sizin bu belini büktüğünüz kelimelerden
Ne hale geldiniz abi siz, neler yaptılar size yokluğumda![]()
Bir Ferhat Bilgen atasözü; "Alırım hayırlı olsununuzu arkadaşlar"bırak şu kaşıntılıyı ya. yine almış bişiler. ho diyin deyip duruyo ortalıkta![]()
![]()
????
Guncuk tahta ve orici flaş 17 içün öm lüffen.Bir de azarlıyor,neymiş niye sabah telefonunu açmamışım..Uyuyorum diyorum,senin yüzünden diyor...Deli mi ne.. ????
Hayk ent pirelaylaylomcu çayı bu,onçün anlamadın işte..
Benim tahtalardan alınca sen de bu çayı içebileceksin.....