Türk
Council
Sensin çempSakin ol champ ... ???? ????

Sensin çempSakin ol champ ... ???? ????
hayk end = okus demek ki okusa karşıyızhayk ente karşı omuz omuza!
Abi o kadar çok şeye karşıyım ki aklın almazhayk end = okus demek ki okusa karşıyız![]()
Yav bi tane pikom bikaçtanecik de standart fabrikasyon üretim modum var adımızı hayk end çi yaptın ????????hayk end = okus demek ki okusa karşıyız![]()
sen garışma kabak sana badlamasın yine ????Ay ben şok ????????
bıyığına ben onun diycemde. niyse susuyomAbi o kadar çok şeye karşıyım ki aklın almaz
Sen daha ziyade burma bıyıklı büyü sihir olaylarına karşı gibisin.
Bıyık yok, koronaya kurban verdik onları ????Abi o kadar çok şeye karşıyım ki aklın almaz
Sen daha ziyade burma bıyıklı büyü sihir olaylarına karşı gibisin.
sen garışma kabak sana badlamasın yine ????
Öyle kenara çekilip gidemezsin @yobb efendi, @comandante yi sana yedirmeyiz ????????Ne müna sepet işim olmaz abim ????????
Öyle kenara çekilip gidemezsin @yobb efendi, @comandante yi sana yedirmeyiz ????????
Ben bilirim o iyi çocuk ayaklarını, hadi akşam kavesi ver hepimize @comandante den ????Brom yapma etme bırak bu sefer iyi çocuk ben olam karıştırma beni ????
Ben bilirim o iyi çocuk ayaklarını, hadi akşam kavesi ver hepimize @comandante den ????
Aman diyeyim ustad,kuvvetin cozemedigi cok sey gordum simdiye kadar daDöner pıçaklarıynan dalarız,![]()
Döner pıçağı falan duyunca sende direk edebiyatı parçalamışsın ???? ???? ????Aman diyeyim ustad,kuvvetin cozemedigi cok sey gordum simdiye kadar da
Dilin çözemediği şey gormedim ben
Kullanmasini bilince olmayani bile oldurur insan
Diliyle is yapmadan is gorenler heheeeyy neler neler ????????????
Döner pıçağı falan duyunca sende direk edebiyatı parçalamışsın ???? ???? ????