yobb
Council
Cocuklar evde aç içcek likit yok biz burda çaya kahveye parayı nasıl verelim ????
elden ve nakit olarak ???? ???? ????
Cocuklar evde aç içcek likit yok biz burda çaya kahveye parayı nasıl verelim ????
Bir Orji Pati verdim. Majörle çarpıldım abicim.ertme bulma dünyası ekremcim ???? ???? ????
Kardeşim gelsin bir bakayım sana paslarım ayıpsın.Majörü bana postalasana kısa süreli bi deniyim güzel bi tütünlü likitle abi
abi sözü dinlemedin zamanındaBir Orji Pati verdim. Majörle çarpıldım abicim.
Sende vardır bişeyler yollasana bana moralim yerine gelsin biliyorsun seviyorum böyle şeyleri ????Bir Orji Pati verdim. Majörle çarpıldım abicim.
Kardeşim gelsin bir bakayım sana paslarım ayıpsın.![]()
Abi sen yetkili bi abiye Benziyorsun sende bişeyler yollarmısın bana ????abi sözü dinlemedin zamanında![]()
yupiş moduma bi çay ver @lvnt74 ten.Abi sen yetkili bi abiye Benziyorsun sende bişeyler yollarmısın bana ????
Bende bişey kalmadı. 1 İntegra 1 Patibulum kaldı kardeşim.Sende vardır bişeyler yollasana bana moralim yerine gelsin biliyorsun seviyorum böyle şeyleri ????
???? Ben mi sana yardımcı olcam şimdi anlamdım hahahah hiç arayıp sormuyorsun da valla küsüyomBende bişey kalmadı. 1 İntegra 1 Patibulum kaldı kardeşim.![]()
Ortalığı şenlendiriyoruz abi ????2 tane elektronik postaya cevap verdik 2 sayfa yazı olmuş. Ben mi yavaşım? Siz mi hızlısınız anlamadım ki!!!
izmirin nufusu 5 filen değil ???????? 4 milyon hahahahah ve 2.hesap yasak bize sadece bu
Sen arasana kardeşim alemsin. Sanki sen arayınca ben telefona bakmıyorum...???? Ben mi sana yardımcı olcam şimdi anlamdım hahahah hiç arayıp sormuyorsun da valla küsüyom
2 tane elektronik postaya cevap verdik 2 sayfa yazı olmuş. Ben mi yavaşım? Siz mi hızlısınız anlamadım ki!!!
bizde izmirliyiz olum lennn. isdanbulda oturunca bilmeyommu sanıyonizmirin nufusu 5 filen değil ???????? 4 milyon hahahahah ve 2.hesap yasak bize sadece bu
Bu çok doğru ufak olan benim arıyım bu gunSen arasana kardeşim alemsin. Sanki sen arayınca ben telefona bakmıyorum...
ara ara bakalım.Bu çok doğru ufak olan benim arıyım bu gun
Modları stalklamak da yasak ????????bizde izmirliyiz olum lennn. isdanbulda oturunca bilmeyommu sanıyon![]()
![]()
![]()
![]()