ben masge eldiven kullanıyomvar abi saol sen kendine ayarlamışsın sanırım ondan ama gerek yok bana ???? ???? ????
Yupiş in ocağa tamam da, okus makineyi nereye koydu acaba ???? ????
benim ki deel bikerem. amme hizmeti yapıp okusa yolladım bi danede sağa lazımvar kanka saol fotoselli benim ki
komutanın ki gibi illa bi yerlerine basmana gerek yohhhh ???? ????
İnsanın içinde kötü bir his.
Üstünde kötü bir şans olur ya bazen bana denk geldi sanırım şu ara neye yeltensem olmuyor üzüyor ☹
Tek şekerli üstadım. Ayılma ve şeker oranını ayarlama çayıdır kendileri.afiyet olsun kaç şekerli o üstad
ben masge eldiven kullanıyom![]()
![]()
![]()
sen sinekten yağ çıkarıp satıyomuşsun. öle dediler ???? ????en kısa zamanda düzelir umarım
hayata yeni bir başlangıç yapmak istiyorsun
mesela şey yapabilirsin bana olan borçlarını kapatarak başlayabilirsin ???? ???? ????
Alla alla sanada mı borcum varmış.en kısa zamanda düzelir umarım
hayata yeni bir başlangıç yapmak istiyorsun
mesela şey yapabilirsin bana olan borçlarını kapatarak başlayabilirsin ???? ???? ????
Tek şekerli üstadım. Ayılma ve şeker oranını ayarlama çayıdır kendileri.![]()
Mod um seni de hep bayık görüyoruz bu ara ,kantarın ayarı kaçtı galiba ???? ???? Gergedanlar , filler falan ????????Tek şekerli üstadım. Ayılma ve şeker oranını ayarlama çayıdır kendileri.![]()
salla sen onu. yıl sonuna kadan beleş herbişey. ödeme abim ödeme sagınAlla alla sanada mı borcum varmış.
Daha çok üzülmeye başladım şimdi ☹????
Sabah sabah çarpıldım Majörle zaten.o zaman tek çarpı atıyorum ???? ???? ????
Alla alla sanada mı borcum varmış.
Daha çok üzülmeye başladım şimdi ☹????
sen hiç fillerin depişmesini gördünmü. yorar dabikim ???? ???? ????Mod um seni de hep bayık görüyoruz bu ara ,kantarın ayarı kaçtı galiba ???? ???? Gergedanlar , filler falan ????????
Cocuklar evde aç içcek likit yok biz burda çaya kahveye parayı nasıl verelim ????salla sen onu. yıl sonuna kadan beleş herbişey. ödeme abim ödeme sagın![]()
Sorma kardeşim. Hava sıcak evde 11 kedi cam pencere kapalı sanki saunadayım düşün yani.Mod um seni de hep bayık görüyoruz bu ara ,kantarın ayarı kaçtı galiba ???? ???? Gergedanlar , filler falan ????????
ertme bulma dünyası ekremcim ???? ???? ????Sabah sabah çarpıldım Majörle zaten.![]()
![]()
![]()
Majörü bana postalasana kısa süreli bi deniyim güzel bi tütünlü likitle abiSabah sabah çarpıldım Majörle zaten.![]()
![]()
![]()