comandante
Council
En güzel torunlara sahip olursun inşallah abicim. Bizde en güzel evlatlara sahip oluruz inşallah.torun gelsin bırakıcam bu işleride niyetleri yokki evlenmeye. çok mağdurm çokkkkkkk![]()
yaww halledelim. okusa okuturum ben onu ???? ???? adam burcuvaOlmaz be abicim. Veremem o numaralara inmiyoruz biz.![]()
![]()
Senin istediğin bence kırmızı olmasın@Pleasewait teklifime civap virmedin![]()
okustan onu 1905 e alıp alıp, bunu 1907*2 3814 e satıcam ???? ???? ????Senin istediğin bence kırmızı olmasın1905 olursa da fena olmaz ????
Sorma başkan işler çok yoğun pc ye bakma şansım olmuyor o derece kal sağlıcakla ????Günaydın müdür... Özletiyon kendini seyrek görüşüyoruz bu ara![]()
Özlettin kendini beya. İyisin değilmi sağlığın sıhhatin yerinde kardeşim. Kal sağlıcakla. Seviliyorsun.![]()
![]()
![]()
eylül sonu gibi ataköy sahilde bi buluşma düşünüyorum. şimdiden bilgin olsunSorma başkan işler çok yoğun pc ye bakma şansım olmuyor o derece kal sağlıcakla ????
İyi demek için binlerce neden var ama işte bildiğin psikolojik çöktüm artık umarım toparlarım yakın zamanda görüşmek üzere hajı ????
İnşallah kardeşim. Sağlıklı sıhhatli sahalara dönmeni bekliyoruz.Sorma başkan işler çok yoğun pc ye bakma şansım olmuyor o derece kal sağlıcakla ????
İyi demek için binlerce neden var ama işte bildiğin psikolojik çöktüm artık umarım toparlarım yakın zamanda görüşmek üzere hajı ????
Eylül sonu çok geç değilmi totomuz donmasın sonra oralarda abicim.eylül sonu gibi ataköy sahilde bi buluşma düşünüyorum. şimdiden bilgin olsun![]()
şu covid iyice bi netleşsin. sarılmadan buluşma çok kötüymüş yaaa.Eylül sonu çok geç değilmi totomuz donmasın sonra oralarda abicim.![]()
![]()
Tamam abi sen nasıl dersen.şu covid iyice bi netleşsin. sarılmadan buluşma çok kötüymüş yaaa.
olmaz olmaz havalar kaydı iyice. sıcak olur![]()
İhtiyar heyeti görev değişimi mi var ???? ????Selamlar, iyi haftalar.
Aleyküm selam abi hosgeldinSelamlar, iyi haftalar.
Denk geldi ????İhtiyar heyeti görev değişimi mi var ???? ????