MoNoT10
Council
Ev 3+1 derken +1 olarak terasi kastediomus adam ????????????teras 70 m2 diyim![]()
![]()
Ev 3+1 derken +1 olarak terasi kastediomus adam ????????????teras 70 m2 diyim![]()
![]()
Esenyurt tarafında Papatya 2 de kalıyordum en üst katta ev 1+1 di. Binanın terasına masa atmıştım. sandalyeler. Her akşam sofra kuruyordum. Seyran ferah :Ev 3+1 derken +1 olarak terasi kastediomus adam ????????????
duruyo duruyoEsenyurt tarafında Papatya 2 de kalıyordum en üst katta ev 1+1 di. Binanın terasına masa atmıştım. sandalyeler. Her akşam sofra kuruyordum. Seyran ferah :)
HEr sabah haramidere sanayi sitesine gidiyordum hey gidi be anılarım depreşti)
O Adanalı Restorant duruyor mu beylikdüzüne gelirken sağdaki?
Ev 3+1 derken +1 olarak terasi kastediomus adam ????????????
Ustad ben İstanbul’da buyudum ancak bundan 18 yil onceki hali hatirimdaEsenyurt tarafında Papatya 2 de kalıyordum en üst katta ev 1+1 di. Binanın terasına masa atmıştım. sandalyeler. Her akşam sofra kuruyordum. Seyran ferah :)
HEr sabah haramidere sanayi sitesine gidiyordum hey gidi be anılarım depreşti)
O Adanalı Restorant duruyor mu beylikdüzüne gelirken sağdaki?
Çöplükte ev alamazsın şimdi ????????Ustad ben İstanbul’da buyudum ancak bundan 18 yil onceki hali hatirimda
Su an Balıkesir deyim aslen de Balikesir liyim zaten
Kimbilir bu kadar zaman icinde ne kadar değişmiştir ist. Benim hatirladigim ist. Da halkali çöplüktü ????????????
istiklalin arnavut kaldırımlı halini bilirim. Eskiden beyefendiler hanımefendilerin yanında geçerken şapkalarını çıkartırlardıUstad ben İstanbul’da buyudum ancak bundan 18 yil onceki hali hatirimda
Su an Balıkesir deyim aslen de Balikesir liyim zaten
Kimbilir bu kadar zaman icinde ne kadar değişmiştir ist. Benim hatirladigim ist. Da halkali çöplüktü ????????????
Dogru ????Çöplükte ev alamazsın şimdi ????????
1973 te boğaz köprüsünden yürüyerek geçmiştim diycem olmuycak ????????????????istiklalin arnavut kaldırımlı halini bilirim. Eskiden beyefendiler hanımefendilerin yanında geçerken şapkalarını çıkartırlardıhey gidi laaan yaşlandımmı ben ne oluyor
![]()
sirke bende negatif etki yapıyor tiksinme getiriyor o yüzden sirke kullanmıyorum...
ılık suda bekletme, biberon temizleyici, durulama, kurutma kafi
ama sirke aman aman benden uzak olsun kokusu geldi burnuma yazarken bile ????
sarımsakta sevmemSen işkembe çorbasıdamı içmiyon ????????????
komüniti neyşından daha iyi değelmi hocam yauvvv
Teşekkürler ama nation olunca ne oluyo anlamadım. ????
haydarı fazla kaçırmışım galibaTeşekkürler ama nation olunca ne oluyo anlamadım. ????
Aynı torna tezgahından çıkmış gibi oluyor ama ...???? ???? ????diğer imalat çeşidimde şöyle
haydar+okşan = nation+jounin![]()
![]()