Goygoy Sihirli Goygoycular-2020

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ev 3+1 derken +1 olarak terasi kastediomus adam ????????????
Esenyurt tarafında Papatya 2 de kalıyordum en üst katta ev 1+1 di. Binanın terasına masa atmıştım. sandalyeler. Her akşam sofra kuruyordum. Seyran ferah ::))
HEr sabah haramidere sanayi sitesine gidiyordum hey gidi be anılarım depreşti:))

O Adanalı Restorant duruyor mu beylikdüzüne gelirken sağdaki?

Esenyurt tarafında Papatya 2 de kalıyordum en üst katta ev 1+1 di. Binanın terasına masa atmıştım. sandalyeler. Her akşam sofra kuruyordum. Seyran ferah ::))
HEr sabah haramidere sanayi sitesine gidiyordum hey gidi be anılarım depreşti:))

duruyo duruyo :D :D

Ev 3+1 derken +1 olarak terasi kastediomus adam ????????????

ev 3+1 kim didiki. tubleks tubleks :D :D :D

Ustad ben İstanbul’da buyudum ancak bundan 18 yil onceki hali hatirimda
Su an Balıkesir deyim aslen de Balikesir liyim zaten
Kimbilir bu kadar zaman icinde ne kadar değişmiştir ist. Benim hatirladigim ist. Da halkali çöplüktü ????????????

Ustad ben İstanbul’da buyudum ancak bundan 18 yil onceki hali hatirimda
Su an Balıkesir deyim aslen de Balikesir liyim zaten
Kimbilir bu kadar zaman icinde ne kadar değişmiştir ist. Benim hatirladigim ist. Da halkali çöplüktü ????????????
istiklalin arnavut kaldırımlı halini bilirim. Eskiden beyefendiler hanımefendilerin yanında geçerken şapkalarını çıkartırlardı:D:D hey gidi laaan yaşlandımmı ben ne oluyor:D:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri