Goygoy Sihirli Goygoycular-2020

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Günaydın. Yılın yarısını bu hafta sonu itibariyle bitirmiş olacağız. Genel bir performans değerlendirmesi yapmak istiyorum. Geçen seneki GoyGoy Arşivleri 1000 küsür sahifeden oluşmaktadır. Bu sene yılın yarısı itibariyle 246 sayfadan ilerliyoruz.

Arkadaşlar!!!

Adam gibi goygoy yapamayacaksak bırakalım bu işi:D:D:D

:cry: yeni nesil yetiştirmek lazım
bak @comandante ye adam 92 yaşında hala goy goy yapıcam diye buralarda heba oluyor
bayrağı devralacak birileri olmalı ????????

Komutan sen devlet terbiyesi almış adamsın. Bilirsinki görev alınmaz verilir. Sana verilen görev bir başkasına verilene kadar sendedir. Devletten emekli olmuş olabilirsin, Ancak burası takdir edersinki bir nizamiye değil :D:D
o işler öyle olmuyo işte tontoik yanaklım

senin bırakmanın bir önemi yok goygoy seni bırakmadıktan sonra o iş olmaz ???? ???? ????

bundan gayri çekiliş gömücüyüm beni raatsız edmeyin lüdven. irica edeyom :cool:

Günaydın. Yılın yarısını bu hafta sonu itibariyle bitirmiş olacağız. Genel bir performans değerlendirmesi yapmak istiyorum. Geçen seneki GoyGoy Arşivleri 1000 küsür sahifeden oluşmaktadır. Bu sene yılın yarısı itibariyle 246 sayfadan ilerliyoruz.

Arkadaşlar!!!

Adam gibi goygoy yapamayacaksak bırakalım bu işi:D:D:D
Sanırım cekilis konusunda oldugu gibi goygoy hususunda da buradakiler işini yapan adamlar
@comandante abimin dedigi gibi
Bunu okuyanlar zaten gorevini yerine getiren insanlar
Okumayanlarsa hic bu durumdan haberleri olmayacak
Sadece cekilislere katilip gidecekler ????

Sanırım cekilis konusunda oldugu gibi goygoy hususunda da buradakiler işini yapan adamlar
@comandante abimin dedigi gibi
Bunu okuyanlar zaten gorevini yerine getiren insanlar
Okumayanlarsa hic bu durumdan haberleri olmayacak
Sadece cekilislere katilip gidecekler ????
Kızma onlarda öyleler yapacak birşey yok:)))
Vince Carter Kariyerini sonlandırmış çok bozuldu moralim . Come On Vinsanity diye bağırdım ofiste:D:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri