MoNoT10
Council
Once guleyim sonra aklima gelen biseyi yazayımbeğenmeyen kızına almasın diyip noktaladım![]()
![]()
Allah sanki guzelligi gavur kadinlara
Gavurlugu da bizimkilere vermis
????????????
mevcut duruma binaen hos olmasa da
Once guleyim sonra aklima gelen biseyi yazayımbeğenmeyen kızına almasın diyip noktaladım![]()
![]()
Kurallar uyulması içindir trafikte de, burada da ????seni trafikte çeviren polise zabıtaya söyle sen bunu![]()
![]()
![]()
kuralların var olması hoşnutsuzluğun olmaması demek değildir amaKurallar uyulmak içindir trafikte de, burada da ????
Bu sey gibi mi kendi calip oynayanzaten kendimiz söyleyip kendimiz dinliyoz
içimizi boşaltıyoruz
hedef kitle hiçbirşeyi okumadığı gibi bunuda zaten okumayacak ???? ???? ????
Okumayacaklar,tesadüfen denk gelip okuyan da umarim bi ceki duzen verirzaten kendimiz söyleyip kendimiz dinliyoz
içimizi boşaltıyoruz
hedef kitle hiçbirşeyi okumadığı gibi bunuda zaten okumayacak ???? ???? ????
sen beni tanıyorsun.Kurallar uyulması içindir trafikte de, burada da ????
Bende tutuyorum zaten ????kuralların var olması hoşnutsuzluğun olmaması demek değildir ama![]()
benim söylediğim kurallar olmasın değildiki.
neyse dilimi tutucam
Bos degil miyiz ????biz forumda goygoy yapınca millet bizi boş insan sanıyor herhalde.
aslında amacımız etkileşmek, paylaşmak.
birşey öğrenir öğretirken az da olsa tebessüm edebilmek
niyeti anlayan insan sayısı az.![]()
no commentBos degil miyiz ????
Cok dogru dedin abi niyeti anlayanlar dışında goygoyu hazmedemeyenler de varno comment![]()
"kasımpaşa" ile biten cümleyi kullanıyorum benCok dogru dedin abi niyeti anlayanlar dışında goygoyu hazmedemeyenler de var
Taksimden aşşşaaa kasımpaşa mı diyorsun abi"kasımpaşa" ile biten cümleyi kullanıyorum ben![]()
çaktırmadan okuyomuydun yazdıklarımı ???? ???? ????Taksimden aşşşaaa kasımpaşa mı diyorsun abi![]()
çaktırmadan okuyomuydun yazdıklarımı ???? ???? ????
yarın yanındayımtakipteyim ama yazamıyorum![]()
tükkan senin abiyarın yanındayımöğleden sonra