comandante
Council
Tuzak icinde tuzak
Cok fenasin ????
Dusurdun tongaya hadi rahat dur ????
yok yaaa tonga filan değil. cidden acayip gıcık oluyom böylelerine. söyleyecek çok lafım var ama ben susayım en iyisi.

Tuzak icinde tuzak
Cok fenasin ????
Dusurdun tongaya hadi rahat dur ????
@comandante karıştırmayın çekiliş işlerini sonra forum kilitleniyor, en iyisi katılmamakEvet bu durumun bende farkındayım
Mumkun mertebe bircok konu icinde dolasirim yeri gelir yorum yaparim hicbisey yapmasam da bi begeni yapar illaki etkilesimde olurum
Ancak belli basli kişiler disinda konu icinde olan kimse yok
Hic hos degil
Kaldi ki senin soyledigini dusunmek bile istemiyorum
Çünkü fırsatçılık tan bi farki kalmiyor
Bunu yazdigim icinde kim ne dusunurse düşünsün dogru soyleyeni dokuz köyden .....
maksat çekiliş değil. zaten alsam bile ihtiyacı olana vericem biliyorsun. dediğim şey farklı@comandante karıştırmayın çekiliş işlerini sonra forum kilitleniyor, en iyisi katılmamak
@comandante karıştırmayın çekiliş işlerini sonra forum kilitleniyor, en iyisi katılmamak
Neden ki kendi adima olmasa da bircok konuya sahip elinden geldiğince de cesitli konularda fikrini yazan bildiklerini paylasan kisilerin en başta hakki degil mi@comandante karıştırmayın çekiliş işlerini sonra forum kilitleniyor, en iyisi katılmamak
cıvıtma len konuyu hemencik
cıvıtma len konuyu hemencik![]()
![]()
![]()
yok be yaaaa pasife düşelim dersen pasifte kalırız
goy goy bizim için her yerde
ben dediklerine katılıyorum babında şeyettim abimm![]()
![]()
beğenmeyen kızına almasın diyip noktaladım![]()
![]()
o da olur. no problema ???? ???? ???? ????babaaannesine dicektin heralde![]()
![]()
o da olur. no problema ???? ???? ???? ????
bilmukabeleseviliyorsun tontik yanaklım![]()
Benim düşüncemi biliyorsun, önce adaletekleme yapayım. zaten katılma amacımda bu.
hiç değilse foruma katkısı olan birilerine çıkma sayısını arttırmak![]()
seni trafikte çeviren polise zabıtaya söyle sen bunuBenim düşüncemi biliyorsun, önce adalet