MoNoT10
Council
Bi rüzgar bi rüzgar ????????sende sınırdasın. 2 olmuş. tikkatli ol yiğenimuscuğundan olma
![]()
Abey sen sucukta kalmissin nasil canin cektiyse artikin
Onemli olan sucuga verilen isim isim ????
Bi rüzgar bi rüzgar ????????sende sınırdasın. 2 olmuş. tikkatli ol yiğenimuscuğundan olma
![]()
Yenge çağırmıştır yoksa susturamazsinZaten bir sesi kesildi. Sanırım kelleyi tehlikede görüyor![]()
kaşın sen kaşınYenge çağırmıştır yoksa susturamazsin
Doluya da boşa da
Anladin sen ????????
A R A N I Y O R
çaya tek kahveye çift çarpı atacak, masa başında durup şunu oyna demeyecek, hesabı kestiğinde kahve ikram edecek çaycı arıyorum![]()
monoDon gidişi gidişi veriyomu . onu anladım ben bundan@comandante kaşıntı eroi-n gibidir komutan. Sen istesende durduramazsın![]()
bi düş olum paçamdan. de git ????eee ben. sen beni arıyorsun senin bile haberin yohhhhh![]()
seninde kaşınma kapasiten yüğsek bahıyom
bi düş olum paçamdan. de git ????
???? ???? ???? ???? ???? ???? ????sesli güdüm bu sefer hacivat karagözsüz olurmuydu ki ben sensiz olayım tontik yanaklım![]()
![]()
![]()
Biz yalan mı dedik. Devlet nezdindeki statünü dile getirdik komutan. Çok ayıp ediyorsun. Sen kaşımak için bize göz koyduysan söyle sırtımız feda olsunseninde kaşınma kapasiten yüğsek bahıyom![]()
seninde kaşınma kapasiten yüğsek bahıyom![]()
Tirajı yuksek olur bunun ????
gastemi len bu. ???? ???? ????Tirajı yuksek olur bunun ????
Ellen de tutamadina göre buradaki paylaşımıgastemi len bu. ???? ???? ????
gülmeyince hayatın tadı çıkmıyor. zaten vuran vurmuş. bari gülelim iki lokma![]()
lafı kulağınla dinle bağırsakları karıştırma ???? ???? ????nasıl vuran vurmuş abim
kim vurdu sana nasıl vurur![]()
![]()
Günde 2 kere izlemeden uyuyamıyorum hele bir arabadan inişi varTirajı yuksek olur bunun ????