rap06
Council
Yav sorma iş güç arasında anca girebildim girmişkende selam vereyim dedim ????sAAT 11:00-3:00 arası uyku ideal lakin gece olursa, sen tamamen ters anlamışsın ????????????????
Yav sorma iş güç arasında anca girebildim girmişkende selam vereyim dedim ????sAAT 11:00-3:00 arası uyku ideal lakin gece olursa, sen tamamen ters anlamışsın ????????????????
Hoşbulduk üstadım nasılsınızhoşgeldin azizim bu ne güzel bir başlangıç güne![]()
Aynı sayılırız ????Yav sorma iş güç arasında anca girebildim girmişkende selam vereyim dedim ????
Teşekkür ederim , haftanın ilk günü yoğun bir tempo sıcak. Akşam içeceğimiz martinin hayaliyle mesaiyi bitiriyoruzHoşbulduk üstadım nasılsınız
Allah kolaylık versinAynı sayılırız ????
Ne olsun çalışmaya devam bir araba alacağım bakalım araştırmaya devam ediyorum bu gidişle sıfır alacağım gibi gözüküyor ????Teşekkür ederim , haftanın ilk günü yoğun bir tempo sıcak. Akşam içeceğimiz martinin hayaliyle mesaiyi bitiriyoruz) Sizde keyifler nasıl?
Umarım aradığını şekilde bir araba bulursunuz. Şu aralar piyasa çok şişik fiyat olarakAllah kolaylık versin
Ne olsun çalışmaya devam bir araba alacağım bakalım araştırmaya devam ediyorum bu gidişle sıfır alacağım gibi gözüküyor ????
Yurt dışında üretim yok piyasaya araç giriş çıkışı olmuyor bu sürecin ne zaman biteceği belli değil iyice sıkıştırıyorlar ikinci elim sıfırdan pahalı olduğu ülke grubundayızUmarım aradığını şekilde bir araba bulursunuz. Şu aralar piyasa çok şişik fiyat olarak
ne bakıyorsunuz araba model olarak özel değilse?
Yıl sonuna kadar herşey beleş levoNoldu buralara çay yokmu tost falan????
Abim ben yoktum içerdeyim.Yıl sonuna kadar herşey beleş levo
Çok geç kaldın çokkkk ????????
içerdeAbim ben yoktum içerdeyim.
Yıl sonuna kadar herşey beleş levo
Çok geç kaldın çokkkk ????????
hade len kıvrık yupiş ???? ???? ???? sağa gimse para virmiyceksen hala ordamısın yok öle bişey ihtiyar herkeş
yediğinin
içtiğinin
ısmarladığının
ısmarlattığının
ısmarlattırdıklarının
parasını öder