yobb
Council
KİT.. ler kapatılmamış mıydı bu neyin kit lemesi![]()
abim o iş öle bişey değil ben bi ara anlatayuım sana ???? ????
KİT.. ler kapatılmamış mıydı bu neyin kit lemesi![]()
bende onu diyom işte.
siftahı binden bereketi ahaliden ???? ????
edit : bana abi diil ıhtıyar diyon. bırak bu ayakları ***![]()
kıvırma asenam kıvırmaabimmmm de diyom ihtiyar bunadın iyice sende![]()
ha bide çakma komutan çakma onbaşı filanda diyon. layığını bulcan yupişşşş ???? ????
Abi eski goygoy konusunu bulabilseydim icmeyenlere ne kadar kitledigini gozler onune serecektim ama yonetim yardimci olur sanirim o zaman gercekleri konusuruz ????????????adamda meydan larus gibi 12 cilt veresiye defteri var. herkese üçer beşer çiziktiriyo.
içenede içmeyenede.
ben ni zamandır diyom bu yupiş çok yüz vermeyin diye ama inanmıyonuz![]()
Tamam bro al sen şunları da kapat herkesin hesabı, böyle zor zamanlarda birbirimize destek olmıcaz da ne yapcaz
Ekli dosyayı görüntüle 35461
kıvırma asenam kıvırma![]()
![]()
Abi eski goygoy konusunu bulabilseydim icmeyenlere ne kadar kitledigini gozler onune serecektim ama yonetim yardimci olur sanirim o zaman gercekleri konusuruz ????????????
heee heee. direk direk gelcem ben sana . beklekıvırma yok her bişey direk ???? ????
aklımdan geçeni okudunhemmen kaba kuvvet ya bırak bu ayakları ihtiyar yaaaa napcan dövcen mi ???? ???? ????
Acele etme bro, endonezya dünyanın 8 büyük ekonomisi arasına girince çok para yapacak ????brom bunların hepsini toplasan 8 lira 24 kuruş yapıyor bi yanlışlık olmasın![]()
![]()
![]()
Az once okus kardesimin sana uzattigi paralari gercegi yansitmayan bir sekilde degersizlestirerek menfi cikarlarin icin saymadigini da kayit altina aldimseninle ancak fax tv de 3 er dakikalık soru cevapta kozlarımı paylaşırım canlı yayın olcak bide
burda yancı çok ???? ????
heee heee. direk direk gelcem ben sana . bekle![]()
Acele etme bro, endonezya dünyanın 8 büyük ekonomisi arasına girince çok para yapacak ????
Az once okus kardesimin sana uzattigi paralari gercegi yansitmayan bir sekilde degersizlestirerek menfi cikarlarin icin saymadigini da kayit altina aldim
Gelicem yayina ????????