değişik fanzinlerim var. gel gelÖpsün öpsün öyle her bi türlü ????????????
takıl bana hayatını yaşaAbim bende cekim alanina girdim surukleniyorumAz once az daha diger konuda kendimi ispiyonlayacaktim ????????????
daha yeni araba aldın. nasıl fakirlik bu ???? ???? sonra yok çek yatmadı yok karşılıksız çıktı. geç bunları yiğenim geçççç
gel diyom gelmiyon. daha ne yapim10 liralık arabayı 30 lira borçla aldık üstüne de 5 lira masraf yaptık
araba mı aldık borç mu aldık anlamadım abim
bi yardım etsen şu dar günlerimde![]()
![]()
edit. banamı sordun kendi dikine gidip aldın biz gaç dane araba minibos önerdik sana biğenmedin.10 liralık arabayı 30 lira borçla aldık üstüne de 5 lira masraf yaptık
araba mı aldık borç mu aldık anlamadım abim
bi yardım etsen şu dar günlerimde![]()
![]()
gel diyom gelmiyon. daha ne yapimbi gelsen her dürlü yardım yapçem ben sana
![]()
yalanını sevsinler. doru salla bari şapşiko. seyehat yasağı vardı bitmemişti daha sen o dediğinde ???? ????abim geçen denedim beylikdüzü ne gelmeyi 4 saatte istanbula geldim 7 saatte çekmeceye gelemedim
olmuyo abim başarabilsem gelicem de olmuyor ???? ????![]()
edit. banamı sordun kendi dikine gidip aldın biz gaç dane araba minibos önerdik sana biğenmedin.
ibroşun da kaç tane gösterdi ???? ????abi senin önerdiklerin normal insanlar için değildi be yaw hepsi yanarlı dönerli![]()
![]()
yalanını sevsinler. doru salla bari şapşiko. seyehat yasağı vardı bitmemişti daha sen o dediğinde ???? ????
ibroşun da kaç tane gösterdi ???? ????
şiddetli bi kıvırma yaptın yine ???? ???? deprem oldu sandım loooooyeni zamanda değil zaten abim geçen yaz maltepeye geldiydim o zamanı dedim ben![]()
![]()
şiddetli bi kıvırma yaptın yine ???? ???? deprem oldu sandım looooo![]()
bi yıl önceyi diyon lennnnn. bana unutkan diyene bahhhhh şimdiyi konuşuyoz sen geçmişte yaşıyon. travma neyinmi yaşadın kiniye kıvırıyım yaw gelişim belli gidişim belli ihtiyar sende gene unutkanlık mı başladı![]()
![]()
neyse ben kaçar. sağlıcakla kalın ????
Fantezileriyle hesaplaşmaya gitmiştir ????????uyku vakti mi geldi senin ???? ????
olaysız dağılalım o zaman ????????????
Gulmekte yasak ellaaaaam????????????