yobb
Council
Yok bro yanlış anlama, ortalıkta kalmasın diye şeettim sajlama koşulları talan filan ????
yok brom yanlış anlayacak bişey yok bende ondan tutmuyorum zaten ortalıkta saklama koşulları falan dan yani ???? ???? ????
Yok bro yanlış anlama, ortalıkta kalmasın diye şeettim sajlama koşulları talan filan ????
defteride götürmüş levo diye duyduk
defteride götürmüş levo diye duyduk![]()
![]()
Ne varsa artık hale, jale, lale. olmadı bütün mahalle????????Kamuran yook orti onada baktım????????????
kısa bi cevap verim. yalanını seviyim ???? ???? ???? ????abi ne olur ne olmaz diye yedek tutuyorum
ayrıca günlük rapor halinde bir kopyada MI5 in ingilteredeki veri bankasına aktarılıyoer
bu veri bankası 10 saniyede bir değişen 18 karakter oluşan şifre ile dijital olarak korunuyor
şifrenin kırılması ve verilerilere ulaşılması halinde veri kendini otomatik imha ediyor
imha ederkende bir kopyasını CIA in adını vermem yasak olan bir ülkedeki veri tabanına kopyalıyor
yani borç defteri sağlamda abim ???? ???? ????
o daha kötü ya aklına eseni yazar ????????????defteride götürmüş levo diye duyduk![]()
![]()
kısa bi cevap verim. yalanını seviyim ???? ???? ???? ????
getir gulağınıçok kısa oldu biraz açar mısın![]()
![]()
getir gulağını![]()
tedbirli olmak önemli tabii ???? ???? ????uzaktan söyle fazla yanaşma sen tehlikeli adamsın ???? ????
gel gel bişi deniycem. korkma ????????????uzaktan söyle fazla yanaşma sen tehlikeli adamsın ???? ????
Demaaa oyle demaaa, gol pası veriyoonnn ???? ???? ???? ???? ????bunlardan bişey olmaz abi zaten çay işi benim hobim asıl işim başka çaktırma ???? ???? ????
gel gel bişi deniycem. korkma ????????????
Kasanın eksiklerini de söyle de bilsin ????Tv idare eder ama yobb kumandaya hiç bakmıyorsun galiba pili bitmiş ????????????
Demaaa oyle demaaa, gol pası veriyoonnn ???? ???? ???? ???? ????