Karagezgin
Council
esasen üzüldüm gelen geçen gol atar olmuş sana komutan kale boş sanrımçok mu sevindin ???? ???? ????

esasen üzüldüm gelen geçen gol atar olmuş sana komutan kale boş sanrımçok mu sevindin ???? ???? ????
yaww bende seni azcıh kendim gibi didim ama bu stajyerler neetmiş seni böle. gözünün önü pembiş pembiş olmuş sende göremiyon ???? ???? ???? ????bırak şimdi kıpraşmayı komutan adam atarı yaptı gideri yaotı olaya noktayı koydu![]()
yollayım seni de şeetsinleryaww bende seni azcıh kendim gibi didim ama bu stajyerler neetmiş seni böle. gözünün önü pembiş pembiş olmuş sende göremiyon ???? ???? ???? ????
seni şeeettilermiiii aboooowwwwwwyollayım seni de şeetsinler![]()
benim başıma gelen senin başına gelse şükür eder cennetten azad dünyaya ikamet dilersin komutan.seni şeeettilermiiii aboooowwwwww![]()
![]()
kendi kalene gol attın sende ????????????????
Arafta kalmış bunlar komutanım.anlamışsın emme yannış annamışsın. darafını soruyom orda hangi daraftasın diye ???? ???? ???? ????
sen bi tatile çık bence. "brain" fokur fokur![]()
![]()
![]()
benim cehennemde yerim hazır zatenbenim başıma gelen senin başına gelse şükür eder cennetten azad dünyaya ikamet dilersin komutan.
ben diyorum senden iş geçmiş diyebenim cehennemde yerim hazır zaten![]()
![]()
![]()
çok ta şeetme meraklısı deelim
![]()
yawww gafilmuhbirlik yapma suss. öyle sansınlarben diyorum senden iş geçmiş diye![]()
@azash kardeş bunlardan çoktu bi zamanlar bende. bi bölük böleydi. hanya dirdim konyaya giderlerdi. alışgınım benArafta kalmış bunlar komutanım.![]()
artık bir iki dirhem cesaret bir iki özlü söz ve güzel bir hikaye kaldı senden geriye komutanımgünün sözünü ekliyim bura @Karagezgin e ithaf ediyom
kopegin havlamayanından, atın yavaşından korkçan![]()
ne mutlu bana öleyse. bi ömür yaşayıp buna bile sahip olamayanlar var ????artık bir iki dirhem cesaret bir iki özlü söz ve güzel bir hikaye kaldı senden geriye komutanım![]()
adam adam !ne mutlu bana öleyse. bi ömür yaşayıp buna bile sahip olamayanlar var ????
üstüm tozlu ama içimde hala ateş var dabikimadam adam !
Komutanım,Otel sahibi arkadaşım olur sana yenge hanımla birlikte ikinci balayı yapabileceğin bir fırsat sunuyorum her şey dahil cebinden para çıkmayacak(dansöz hariç ????) bir tatil fırsatı teklif ediyorum(ciddiyim)anlamışsın emme yannış annamışsın. darafını soruyom orda hangi daraftasın diye ???? ???? ???? ????
sen bi tatile çık bence.![]()
![]()
Neden sadece komutana?Komutanım,Otel sahibi arkadaşım olur sana yenge hanımla birlikte ikinci balayı yapabileceğin bir fırsat sunuyorum her şey dahil cebinden para çıkmayacak(dansöz hariç ????) bir tatil fırsatı teklif ediyorum(ciddiyim)
Güzel soru ????,Birincisi goy goy grubuyla etkinlik yapmayı düşünmemiştim ???? ikinci husus ise Bir kişiye tatil hediye edecektim çekilişten @comandante çıktı,burada canı sıkılıyor gitsin biraz kafa dağıtsın eğlensin felekten bir gece çalsın sonra bize enerjik haliyle gelsin komutanlık yapsın bir nevi meditasyon yöntemi gibi düşünmüştüm ???? Yoksa goygoy grubunu değil Antalya havai adalarına götürürüm hem siz serinleyin hem de tomb raiderler serinlesin ????Neden sadece komutana?
Goygoy hane halkı olarak gidelim.
DL atomizerlerimizi de alalım.
Köpük partisinin yanında, buhar partisi de yapalım.
Serinletelim bütün oteli nefesimizle...
Otel Rios olaydı iyiydi ????Komutanım,Otel sahibi arkadaşım olur sana yenge hanımla birlikte ikinci balayı yapabileceğin bir fırsat sunuyorum her şey dahil cebinden para çıkmayacak(dansöz hariç ????) bir tatil fırsatı teklif ediyorum(ciddiyim)
Hayda bu seferde otel beğendiremedik iyi mi ????Otel Rios olaydı iyiydi ????