Demirden korksak trene binmezdik komutan!unudduğun güççük bi husus var emme karagezginüm. nasosa gelicen yamacıma![]()
![]()
![]()
yüzümede diyivercenmi bunları
![]()
varan 1Ekli dosyayı görüntüle 39910
????????????
hıhı bir haller olduforuma bi hallermi oldu. mesaj yazamıyorum
Onun yaptığı atar benim hayatıma renk katarAramizda kalsin aga atar yapti ya avşam üstü gezgine
Kesin gezgin de verdi vetoyu buna ahahahahhah ????????????????
bi yemek yiyim de azcık güç doplayayım dosta düşmana garşı![]()
Defans falan derken . Çanakkale geçilmez oynuyor @Karagezgin ???? ????
Defans oyle olmaz boyle olu hesaaaaabı ????????????????
Benim danidigim @comandante kilici kalkani kusanip @Karagezgin in kaleyi tarumar edebilüü ????????????????
Varan 3 hele bu resimde koptum Tehlikeli adamsın azizim
Yalnız komutan seni asistanlarına yönlendiriyor gibi bir hava sezdim:Yahu komutanım vaktin,zamanın var mi diye sorsana ?
Hep trip hep trip ????
Komutanım Madem tanışmak istiyorsun @Escobar @sihirbaz @Turk @sotw de @Pleasewait de telefon numaram var sor söylesinler.
nerdeyse ben kadar dehlikeli adamsın ????????????????Yalnız komutan seni asistanlarına yönlendiriyor gibi bir hava sezdim:![]()
ben tanışak demedimki. sen mirak ediyon beni, öyleyse gel gör didimYahu komutanım vaktin,zamanın var mi diye sorsana ?
Hep trip hep trip ????
Komutanım Madem tanışmak istiyorsun @Escobar @sihirbaz @Turk @sotw de @Pleasewait de telefon numaram var sor söylesinler.
çok efsane bir dizidirEkli dosyayı görüntüle 39975
bunlardan mi ????
anlamışsın emme yannış annamışsın. darafını soruyom orda hangi daraftasın diye ???? ???? ???? ????bak bakalım yukarı da ne yazıyor
Artist komutanım?
hasan vurdu gol oldubak bakalım yukarı da ne yazıyor
Artist komutanım?
bırak şimdi kıpraşmayı komutan adam atarı yaptı gideri yaotı olaya noktayı koyduanlamışsın emme yannış annamışsın. darafını soruyom orda hangi daraftasın diye ???? ???? ???? ????
sen bi tatile çık bence. "brain" fokur fokur![]()
![]()
![]()
çok mu sevindin ???? ???? ????hasan vurdu gol oldu![]()
sene 1964 fotoşokta renklendirilmiştir.