comandante
Council
eskiler anladı gerisi önemsiz ???? ???? ????Vali oldu artık????
eskiler anladı gerisi önemsiz ???? ???? ????Vali oldu artık????
bizimkiler bana dinazor diyodu. dur söyliyimde değiştirsinler@comandante Eee biz ahtapot gibiyiz. Tecrübe zihnimizi geliştirdi 9 kolumuzla beraber ????
Ahtapot daha iyi, Her açıdan ????bizimkiler bana dinazor diyodu. dur söyliyimde değiştirsinler
Anladık mevzuyu da ????kaymakam hala yaşıyormuymuş ????????????eskiler anladı gerisi önemsiz ???? ???? ????
softum bana gol attıramazsın. boşuna çabalama. vurmuycam auta çıksın ???? ???? ????Anladık mevzuyu da ????kaymakam hala yaşıyormuymuş ????????????
Her yeri ayrı oynar ahtapotların ???? ???? ????Ahtapot daha iyi, Her açıdan ????
Önceki hizmetlerine istinaden Vali yaptılar, artık Vali olarak hizmet veriyor ????Anladık mevzuyu da ????kaymakam hala yaşıyormuymuş ????????????
bi metrobüz biletine bakar hesabın. tikkatli ol uslu dur kaşınma ???? ???? ????Her yeri ayrı oynar ahtapotların ???? ???? ????
Abi bu hafta yedek kulübesindeyim ben ara ara çıkıyom sahaya ???? ???? ????softum bana gol attıramazsın. boşuna çabalama. vurmuycam auta çıksın ???? ???? ????
Sıkıntı yok pasdan önce faul var zaten ????softum bana gol attıramazsın. boşuna çabalama. vurmuycam auta çıksın ???? ???? ????
yedek kulübesinde kırmızı kart görme öleyse yiğenimAbi bu hafta yedek kulübesindeyim ben ara ara çıkıyom sahaya ???? ???? ????
Koca bir nesile ilham oldu , kolay değil yakışır ???? ???? ????Önceki hizmetlerine istinaden Vali yaptılar, artık Vali olarak hizmet veriyor ????
fakirs yeni mod mu çıkarmış hem de dicodes chipli...