comandante
Council
ooooo çoktan 8 çarpı atmıştır bile yupiş ???? ???? ???? ????Dışarıdan çay getirdiğini @yobb görmesin, sonra hesaba çift yazıyo demedi deme ????????
ooooo çoktan 8 çarpı atmıştır bile yupiş ???? ???? ???? ????Dışarıdan çay getirdiğini @yobb görmesin, sonra hesaba çift yazıyo demedi deme ????????
Seninki benimkinden daha güzel. Bugunde imrendik ????????????benimki daha eski bi kerem ???? ???? ???? ???? ???? çaktınmı köfteyi. boşuna telaş yaptın dimin
İkimiz bi kefeye ağır geliriz ????????????okuuuusssss sen şimcik bu yupişle aynı kefedemisin. bana de ona göre davranıyim sanada
haaa bizi ordadan ikiye ayır diyonnn. tmm olur ???? ???? ???? ????İkimiz bi kefeye ağır geliriz ????????????
Günaydınlar AzizimGünaydın cemaat
Emrin olur komutan kim üter mesaiyi :zaten sensiz olmaz ki ama
yalovaEmrin olur komutan kim üter mesaiyi :
adam fazladan çarpı atar hesabı ikiye üçe katlar. çaya karbonad adar, sağa sola sataşır, karpuz kavun kaju yer sonrada bağa güven der.
neyine güveneyim looo senin yupişşşşşşşşşşşşşş
tam esnaf olmuş bu bak benden demesiolmaz mı ya olmaz mı üstadım al sen şu çayı ve kahveyi iç ben bi ara hazırlıycam sana onu ???? ???? ????
Ekli dosyayı görüntüle 25517 Ekli dosyayı görüntüle 25518
denecek çok şey varda demiycem şimcilik ???? ???? ???? ????sen niye hep ben yokken arkamdan atıp tutuyon huysuz ihtiyar ???? ????
bu ve esnaf aynı cümlede olmazzzzzzzzzzzzzztam esnaf olmuş bu bak benden demesi
Hadi buyrun bitmeden Ekli dosyayı görüntüle 25504
al işte bak himen naptı gör @Karagezgin ???? ???? ???? ????hoooooopppppp kaçak çay sokulmuş tükkana 8 çarpı attım sana @Sagoo
şu ekmeğin köşeyide bana ayarlayı ver ????????????
dükkan emanet edilmez onu anladım Allahtan buradaki müşterileri içeri birşey sokuyor; ya dışarı çıkarsalardı D:D: aman amanal işte bak himen naptı gör @Karagezgin ???? ???? ???? ????