comandante
Council
???? ???? ???? kısa günün karı diyo hala yaaaNeyse abi kredi olmadı bir tost bir çay birde varsa 20 tl ateşle kadir
abi karşıya geççeem????????????
???? ???? ???? kısa günün karı diyo hala yaaaNeyse abi kredi olmadı bir tost bir çay birde varsa 20 tl ateşle kadir
???? ???? ???? kısa günün karı diyo hala yaaa
Abim sende hep rampa yapıyosun hiç yardımcı olmuyosun kardeşine???????????????? ???? ???? kısa günün karı diyo hala yaaa
rampa yapıyom işde daha goley atla diyem levom. takoz olmam okusla yupiş gibi sana ben ???? ????Abim sende hep rampa yapıyosun hiç yardımcı olmuyosun kardeşine????????????
Neyse abi kredi olmadı bir tost bir çay birde varsa 20 tl ateşle kadir
estağfurullah üstadım ???????? biz haddimizide yerimizide biliriz esas
Harbi nerde onlar abi bi içtima şart firarlarını verelim????????rampa yapıyom işde daha goley atla diyem levom. takoz olmam okusla yupiş gibi sana ben ???? ????
firar yohhh başka ceza düşünüyom ben levom. sen hazırlan onlar gelene kadar eyi antrenman yap guvvetlensin iyiceneHarbi nerde onlar abi bi içtima şart firarlarını verelim????????
Yav ne kusuru, iki dığıl ediyoz işte stres nasıl atceez.????Kadir abi kusura bakma direk konutanın dediği gibi bodoslama sordum orda bi amatörlüğüm oldu kusuruma bakna????
O zaman kredi işi olur mu ki anladım tammam şansını zorlama çay tost 20 tl idare et diyorsun .Aynen abi zaten azla yetinmeyen çoğu bulamaz dimi abim????????Yav ne kusuru, iki dığıl ediyoz işte stres nasıl atceez.????
Artniyetsiz , plansız muhabbet ediyoruz işte ne güzel Lakin bundan önce sürç-i lisan ettikse ve bundan sonra da sürç-i lisan olursa peşin peşin affola ????Yav ne kusuru, iki dığıl ediyoz işte stres nasıl atceez.????
???? ???? ???? ???? ???? ???? ????O zaman kredi işi olur mu ki anladım tammam şansını zorlama çay tost 20 tl idare et diyorsun .Aynen abi zaten azla yetinmeyen çoğu bulamaz dimi abim????????
Afına sığınarak "oğlum bak gitt" ???? ???? ???? ???? ????O zaman kredi işi olur mu ki anladım tammam şansını zorlama çay tost 20 tl idare et diyorsun .Aynen abi zaten azla yetinmeyen çoğu bulamaz dimi abim????????
kemeri çıkarıyo Kadir emmi levom kaçççççççççççççççççççççççççAfına sığınarak "oğlum bak gitt" ???? ???? ???? ???? ????
Afına sığınarak "oğlum bak gitt" ???? ???? ???? ???? ????
[/QUOKoptKoptum güzeldi????????????????????
????????????????mola mola????????????kemeri çıkarıyo Kadir emmi levom kaççççççççççççççççççççççççç
siz bezleri hazır tutun ???? ???? ????????????????????mola mola????????????
onda damacana var emmim divammmmm ???? ???? ???? ????siz bezleri hazır tutun ???? ???? ????