comandante
Council
ben seni anladım levomda dışdan bakan biri anlamaz bodoslama gidiyon sanır. senin derdin canlı ???? ???? ???? ????
Aynen birde kimseyi kırmadan dökmeden????????????ben seni anladım levomda dışdan bakan biri anlamaz bodoslama gidiyon sanır. senin derdin canlı ???? ???? ???? ????
ama olum bodoslama evlimisin diye sorulmaz. usulü var yolu yordamı var ???? ???? ???? ????Aynen birde kimseyi kırmadan dökmeden????????????
Evde mısır patlattırıp yazlık sinemanın önünde satar kazandığımız parayla da sinemaya girerdik, yarı fiyata tabii sinemacı da kıyağını yapardıhiç deme yaaaa eskide daha bi güzellikmi vardı ne daha heyecanlıydı sankim
Demek yaş 40 45 varEvde mısır patlattırıp yazlık sinemanın önünde satar kazandığımız parayla da sinemaya girerdik, yarı fiyata tabii sinemacı da kıyağını yapardı
Abim bekarsa kredi çekçektik yok evliyse arayı bozcaktık ????????????ama olum bodoslama evlimisin diye sorulmaz. usulü var yolu yordamı var ???? ???? ???? ????
???? ????ama olum bodoslama evlimisin diye sorulmaz. usulü var yolu yordamı var ???? ???? ???? ????
çık çıkkkkkDemek yaş 40 45 var
fazlası varda göstermiyom ben ???? ???? ???? ????Demek yaş 40 45 var
Bu yaştan sonra bizim ara bozulmaz kolay kolay ????Abim bekarsa kredi çekçektik yok evliyse arayı bozcaktık ????????????
Abi anladımmm sen krediye uygun adaylardan değilsin büyüksün tamamm????Bu yaştan sonra bizim ara bozulmaz kolay kolay ????
kendime teselli ????fazlası varda göstermiyom ben ???? ???? ???? ????
Yerimi bilirim baş köşe senin, büyüğümsünben emmi diyom sen anla gayri @Karagezgin ???? ???? ???? ????
estağfurullah üstadım ???????? biz haddimizide yerimizide biliriz esasYerimi bilirim baş köşe senin, büyüğümsün