yobb
Council
Var bunun altından bi çıkacak ama bakalım bakalım????
yok bundan sonra abime karşı elimden geldiğince dilimin döndüğünce saygıda kusur etmemek için uğraşıcam

Var bunun altından bi çıkacak ama bakalım bakalım????
tekrar 1 numaramı olmak istiyon ???? ???? ???? ???? ????yok bundan sonra abime karşı elimden geldiğince dilimin döndüğünce saygıda kusur etmemek için uğraşıcam![]()
var bi hinlik belli olur az sonra![]()
![]()
![]()
![]()
kırkambar durağına falanmı gittin sen. şaşırtıyon beni bak. gorktum şimdi ???? ???? ???? ????aman abim ne hainliği ne hinliği yok öle bişey haşa tövbe bundan sonra böyle abim alış varsa bir rican emirdir benim için![]()
tekrar 1 numaramı olmak istiyon ???? ???? ???? ???? ????
kırkambar durağına falanmı gittin sen. şaşırtıyon beni bak. gorktum şimdi ???? ???? ???? ????
hadin size iyi günnerrrr ben gaçayım en güzeli ???? ???? ????sen nasıl istersen abim senin kararına her zaman saygım sonsuz![]()
hadin size iyi günnerrrr ben gaçayım en güzeli ???? ???? ????
dün gece bişiler olmuş sizin evde herhal.yok abim bi yere gitmedim işimin başında ekmeğimin peşindeyim var mı bir isteğin benden ????????
zaman tutuyom bakalım ne ka sürcek bu garip hallerinnoldu abim benim yüzümden değildir inşallah bir hatam olmamıştır![]()
![]()
zaman tutuyom bakalım ne ka sürcek bu garip hallerin![]()
![]()
![]()
![]()
Sizlere doyum olmaz, ben de kaçar.
kesin kırkambar bu ???? ???? ????abim estağfurullah yok bi gariplik varsa bir rican emrin olur hemen![]()
![]()
![]()
kesin kırkambar bu ???? ???? ????
iyi öyle olsun bakalım. takipteyimkesin yanlış düşünüyorsun ama sen ne deersen tabi ki odur abimmm![]()
![]()
Ya gelecek var ya gidecekkesin yanlış düşünüyorsun ama sen ne deersen tabi ki odur abimmm![]()
![]()
iyi öyle olsun bakalım. takipteyim![]()
arkanda adam istiyon.abim sen yorulma istersen peşime adam tak komutansın sonuçta tak peşime birini o çalışsın işi ne abim sen yorulma![]()
![]()
![]()