comandante
Council
Bana 50 km.cik sdece. ????
Bana 50 km.cik sdece. ????
Tecrübeyle sabit, acılı turşu suyu içSorma abi ya,bir sıhhatime kavusamadim salgın var.
Kendisine has bir rayihası olan, yüksek PH derecesine sahip olursa içimi daha da yumuşak olan, soğutulmuş su ile karıştırıldığında temizliği ve beyazlığı ortaya çıkan, kimine göre milli, kimine göre zilli bir içecek olarak tanımlanır...Yanına bişey daha lazım yalnız, @azash bilir de ben adını çıkaramdım şimdi neydi ????
Dostla, muhabbetle ve yemekle birlikte tavsiye edilir. Ağızla içilmesi özellikle önemlidir.Kendisine has bir rayihası olan, yüksek PH derecesine sahip olursa içimi daha da yumuşak olan, soğutulmuş su ile karıştırıldığında temizliği ve beyazlığı ortaya çıkan, kimine göre milli, kimine göre zilli bir içecek olarak tanımlanır...
Pamuğa dökerek dişe, bardağa dökülerek hastalıklara şifa olarak dağıtılır.
Kalabalık ortamda tüketilirse sohbete ve neşeye sebep olur...
Ama adını ben de çıkartamadım şimdi...
![]()
Hocam çok güzel anlatmışsın da ben yesilayciyim ????Kendisine has bir rayihası olan, yüksek PH derecesine sahip olursa içimi daha da yumuşak olan, soğutulmuş su ile karıştırıldığında temizliği ve beyazlığı ortaya çıkan, kimine göre milli, kimine göre zilli bir içecek olarak tanımlanır...
Pamuğa dökerek dişe, bardağa dökülerek hastalıklara şifa olarak dağıtılır.
Kalabalık ortamda tüketilirse sohbete ve neşeye sebep olur...
Ama adını ben de çıkartamadım şimdi...
![]()
Abi önemli bir iş varda o tarafta tanıdık var mı,bize yardımcı olabilecek?Bana 50 km.cik sdece. ????
en yakınımız @Turk kardeşim. onunla bi görüş mesajlaş bakalım özelden.Abi önemli bir iş varda o tarafta tanıdık var mı,bize yardımcı olabilecek?
benim bildiğim çok güzel bi yer var Beylikdüzünde. gelin beklerimBu ekikp komple bir gün ilaç içmeye gitsek nasip olu mu bilmem ama ????
İlaç Tekirdağ da içilir diye bir not düşeyim, belki aramızda Tekirdağ da yaşayan vardır ????Bu ekikp komple bir gün ilaç içmeye gitsek nasip olu mu bilmem ama ????
Sonradan hatirladim Manisa'da olduğunuzu ama iş işten geçti yazdım bir kere ????Ben leventi bilmiyorum hele 4. Sünü hiç bilmiyorum ???? manisa baya uzak sanırım ????
Teşekkür ederim basagar hocam,müsait olunca gelmeye çalışırım ????Geçmiş olsun. Eryaman tarafına gelirseniz, bir kış çayı içelim o halde.
Yok yok. Tam anlatamamışım benHocam çok güzel anlatmışsın da ben yesilayciyim ????
Teşekkür ederim azash hocam,sizin hediye bende kaldı iyi mi ????Yok yok. Tam anlatamamışım ben
Şimdi hatırladım. Anason çayı deniliyordu...
heheheh.
Geçmiş olsun ve de acil şifalar dilerim Üstad.
Bize en güzel hediye, kısa sürede sıhhatinize kavuşmanızdır Üstad.Teşekkür ederim azash hocam,sizin hediye bende kaldı iyi mi ????
herkes toplanınca sana getircektim zatenİlaç Tekirdağ da içilir diye bir not düşeyim, belki aramızda Tekirdağ da yaşayan vardır ????
Sözü aldım. Bekliyorum.Teşekkür ederim basagar hocam,müsait olunca gelmeye çalışırım ????