yobb
Council
Bak buna katılıyorum hokus önemli olan insanlık.
leo avına sessiz ve emin adımlarla yaklaşmaktaydı ki
o an aklından geçen tek şey bir an önce aç karnını doyurma isteğiydi
bu anda kimse leo ile avının arasına girmek istemez
Bak buna katılıyorum hokus önemli olan insanlık.
Yaw o kadar olayı dramatize edene kadar , versene adama 1 çay 2 tost ne uzatıyon ????leo avına sessiz ve emin adımlarla yaklaşmaktaydı ki
Ben geldim av mı varleo avına sessiz ve emin adımlarla yaklaşmaktaydı ki
Hiç ama belgesel aslanına benzetti ya la beni ????????????Yaw o kadar olayı dramatize edene kadar , versene adama 1 çay 2 tost ne uzatıyon ????
Profil değişmemiş hani konuşmuştukBen geldim av mı varBen mevsimi açtım
![]()
![]()
sigorta önemli abi sigorta olcak demi zaten @yobb usta para vermiyo karnımız doyar bari yancılıklaArkadaşların bilgisine :
Severek yapmak ta olduğum mesleğim olan yancılıkta artık son evreye gelmiş olup emeklilik kararı almış bulunmaktayım .Malum yaşlandık ve gençlere fırsat vermek adına işi bırakma zamanım geldi.Bunda sonra yancı saldıray abi ve esco dur. Kamuoyuna duyurulur. SAYGILAR. HEPİNİZ HAKKINIZI HELAL EDİN. BENİ UNUTMAYIN.????????????
ahh be çocukluğum çok uslu çocukmuşum ama
Daha gencecik adamsın beyaaa ????Arkadaşların bilgisine :
Severek yapmak ta olduğum mesleğim olan yancılıkta artık son evreye gelmiş olup emeklilik kararı almış bulunmaktayım .Malum yaşlandık ve gençlere fırsat vermek adına işi bırakma zamanım geldi.Bunda sonra yancı saldıray abi ve esco dur. Kamuoyuna duyurulur. SAYGILAR. HEPİNİZ HAKKINIZI HELAL EDİN. BENİ UNUTMAYIN.????????????
E Elemanlar yetişti. Boynuz kulağı gecer misali artık onlar sahada.Daha gencecik adamsın beyaaa ????
En az 10 sene daha yanlarsın sen bu hızla ????????????
Sen de balkondan izlersin artık????Arkadaşların bilgisine :
????????????????Sen de balkondan izlersin artık????
Ne olsun abi çalışmaya devam,siz nasılsınız?
Kış geldi be abi ????Acık geç oldu kusura kalma kardeşlikşükür bizde çalışmaya devam anca eve geldik
![]()
Buralar sessizliğini koruyor sanki ????