Goygoy Sihirli Goygoycular-2019

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yazdım yazdım sildim, neyse uğraşamam kimseyle.
Zaman kaybı, her şey çok güzel ülkede boşverelim gitsin :)
Amarıga falan da kıskanıyordu demi zaten bizi...

Okunan haberlerle veya alalade sosyal medya haberleri ile eleştiriyi çok çocukça buluyorum.

Ön yargılı bakılan pek çok konunun aslında bir izahı ve mantıklı yanı oluyor.

Eğitim bilimleri hakkında pek bilgim yok o yüzden haddim değil ne kadar sürerli ve işlevsel olduğu. Anlamadığım konu hakkında fikir yürütecek kadar çok bilmiş değilim :)

Sadece üstüne basmak istediğim husus, araştırmadan kötü körüne eleştiri doğru değil. Bu tutum yalan haber silsilesine ve infiale yol açar.

Herhangi şey savunmuyorum. Beni şahsen tanıyan arkadaşlar bilir bu konularda ki fikrimi ve tepkimi. Günümüz siyasetini zerre sevmem, hatta söverim ama bunu bildiğime emin olduğum ve hatta şahit olduğum şeyler üzerine yaparım.

Abuk sabuk sosyal medya mecralarından gördüğüm daha abuk haberlerden değil.

Aramızda eğitim bilimi konusunda ihtisas sahibi bir arkadaş var ise durum hakkında aydınlatıcı bilgi verebilir.

Okunan haberlerle veya alalade sosyal medya haberleri ile eleştiriyi çok çocukça buluyorum.

Ön yargılı bakılan pek çok konunun aslında bir izahı ve mantıklı yanı oluyor.

Eğitim bilimleri hakkında pek bilgim yok o yüzden haddim değil ne kadar sürerli ve işlevsel olduğu. Anlamadığım konu hakkında fikir yürütecek kadar çok bilmiş değilim :)

Sadece üstüne basmak istediğim husus, araştırmadan kötü körüne eleştiri doğru değil. Bu tutum yalan haber silsilesine ve infiale yol açar.

Herhangi şey savunmuyorum. Beni şahsen tanıyan arkadaşlar bilir bu konularda ki fikrimi ve tepkimi. Günümüz siyasetini zerre sevmem, hatta söverim ama bunu bildiğime emin olduğum ve hatta şahit olduğum şeyler üzerine yaparım.

Abuk sabuk sosyal medya mecralarından gördüğüm daha abuk haberlerden değil.

Aramızda eğitim bilimi konusunda ihtisas sahibi bir arkadaş var ise durum hakkında aydınlatıcı bilgi verebilir.
:unsure::unsure::unsure:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri