Kadir60
Council
günaydınGünaydınnn
günaydınGünaydınnn
Muhteşem olmuş gönlüne sağlık????O zaman gönülden geliyor tüm sevenlere ???? ????
Ekli dosyayı görüntüle 12355 Ekli dosyayı görüntüle 12356
O zaman gönülden geliyor tüm sevenlere ???? ????
Ekli dosyayı görüntüle 12355 Ekli dosyayı görüntüle 12356
Bu sistemde fiş taksan hayır çıkmazEğitim emin ellerde, 500 seneye Mars'a otoban yaparız biz ????
Ee hadi bu neyse benim yada paylaşanın dikkatsizliği tamam diyelim.Sadece birazcık mantık, başka birşey değil. Ekli dosyayı görüntüle 12387
Düzgün olanlarında da bir şey yok ki içerik boşSadece birazcık mantık, başka birşey değil. Ekli dosyayı görüntüle 12387
Okunan haberlerle veya alalade sosyal medya haberleri ile eleştiriyi çok çocukça buluyorum.
Ön yargılı bakılan pek çok konunun aslında bir izahı ve mantıklı yanı oluyor.
Eğitim bilimleri hakkında pek bilgim yok o yüzden haddim değil ne kadar sürerli ve işlevsel olduğu. Anlamadığım konu hakkında fikir yürütecek kadar çok bilmiş değilim
Sadece üstüne basmak istediğim husus, araştırmadan kötü körüne eleştiri doğru değil. Bu tutum yalan haber silsilesine ve infiale yol açar.
Herhangi şey savunmuyorum. Beni şahsen tanıyan arkadaşlar bilir bu konularda ki fikrimi ve tepkimi. Günümüz siyasetini zerre sevmem, hatta söverim ama bunu bildiğime emin olduğum ve hatta şahit olduğum şeyler üzerine yaparım.
Abuk sabuk sosyal medya mecralarından gördüğüm daha abuk haberlerden değil.
Aramızda eğitim bilimi konusunda ihtisas sahibi bir arkadaş var ise durum hakkında aydınlatıcı bilgi verebilir.