comandante
Council
filler tepişiyo sen yırttın aradaNeyse nerde kaldık Yoobcum bi patso yanına duble kola????????

filler tepişiyo sen yırttın aradaNeyse nerde kaldık Yoobcum bi patso yanına duble kola????????
filler tepişiyo sen yırttın arada![]()
o bu değilde yapıCem alıCem veriCem gelCem gitCem dedinde muhatabın yohhh. gaçıverdimi ne
kimin yüzünden acaba dün ittifak yapmayı kabul eden ama bugün atarla güne başlayan huysuz bir ihtiyar yüzünden olmasın
yarasın tosunuma pardon @lvnt74 me ???? ???? ????Komutanım noldu bilmiyorum ama ne olduysa artık bana yaradı.
o bu değilde yapıCem alıCem veriCem gelCem gitCem dedinde muhatabın yohhh. gaçıverdimi ne![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
senne ittifakmı. ben öle bişi demedim. sen bi yerinden uydurma pilizzzzz. ben herkese giderliyim bi kerem
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
bekliyom gendini özel sanan insan ???? ???? ???? ????abi az işim var dünün mesajlarını birazdan kopyalıycam sana hanşi benim dediğimi takmıyonda kendi dediğinide mi unutuyon beyin firarda ???? ????
durum vahimleşiyo ben yokum beyler![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
işi büyüttün. başka tükkanlarada yanlamaya başladın. sagın benim köye gelme. gavşakta dur emi ????????????????@sotw cum benim bi ayakkabı işim vardı olmadımi daha????????????
Kendime geldim abi eski günlerdeki gibi daha esco var hokus var saldıray var Ahmet basagar votka türk HMA var var dahada var sayamadığım ????????????????işi büyüttün. başka tükkanlarada yanlamaya başladın. sagın benim köye gelme. gavşakta dur emi ????????????????
ama onların haberi yok. etiketlemeden habersizce. vayyyyyyyyyyyyy seni uyanık seniiii. ???? ???? ???? ????Kendime geldim abi eski günlerdeki gibi daha esco var hokus var saldıray var Ahmet bsagar votka türk HMA var votka var dahada var sayamadığım ????????????????
demle demle elini korkak alıştırma. tükkan seninmiş gibi davran raaat ol yeğenimYoobcum çay bitti haberin olsun dedim????????????
Abim sen rahat takıl diyince????????????iş ciddileşti ???? ???? ???? ???? ???? ????