yobb
Council
dikkat çevirme var ???? ???? ????
kuzu mu oğlak mı abi çevirme dediğin gerçi ben sevmem et ile aram yok ama sağlam bi deniz levreği olursa onu çeviririz abi ???? ????
dikkat çevirme var ???? ???? ????
çok oynaşıyon yenin dar kalıyo ???? ???? ???? ????kuzu mu oğlak mı abi çevirme dediğin gerçi ben sevmem et ile aram yok ama sağlam bi deniz levreği olursa onu çeviririz abi ???? ????
belli belli ???? ???? ???? ???? karga mokunu yemeden başladın gelCem gitCem demeye ???? ???? ????sorma abi özlemle hasretle uyudum dün ????????????
sana özel onnar. aleni dansözleştin deyip seni gırmak istemedim. hep ondan böle oldu ???? ???? ????abi @sihirbaz hokus pokusun münibüs arkası yazılarını mı okuyon sen buraya gelmeden
dikkat çevirme var
çok oynaşma yerin dar
sağa bakma severler sola bakma öperler ne bunlar bigün atasözü olur diye umut ettiğin szöler mi
sana özel onnar. aleni dansözleştin deyip seni gırmak istemedim. hep ondan böle oldu ???? ???? ????
kıvırarak galip çıkma dalında birinciliğe oynuyon Topkapı @yobb ???? ???? ????bak şimdi lafa gel ne dansözlüğümü gördün çok uğraşıyonda bugün seninle hiçççç uğraşamam ihtiyar
git yaşıtlarınla oyna sen dicem ama ne mümkün dinazorda kalmadı ki![]()
çok balık yemişsin beyin sırf fosfor. parlıyo. azcıhhh et ye ettttttçay tost ayran var bişey yok kanka nasılsın dicektim ondan![]()
![]()
![]()
İyilik kanka ???? karışık tost yanında ayran, peşine iki çay üstüne de bi gayfe nı içerim ????????????çay tost ayran var bişey yok kanka nasılsın dicektim ondan![]()
![]()
![]()
Aklımdan geçen????????????İyilik kanka ???? karışık tost yanında ayran, peşine iki çay üstüne de bi gayfe nı içerim ????????????
Ismarlıyon mu kanka ????????????Aklımdan geçen????????????