Goygoy Sihirli Goygoycular-2019

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben kurdum eski bir buzdolabıyla 18 derece ye sabitleyebildiğim kadar hallettim
şuan gayet ucuz bu kit
ben yanına 1 pakette açık renkli şerbetci otlu kuru maltın yarısı ve 1 kilogram toz sekerle kurdum
ama kerata şişede 2 ay beklemeli
geç olgunlaşıyor

o zaman öncesine bi copers lager kurayım ben sonra bunu kurayım stok yok öle 2 ay bekleyemem ben ???? ????

Neyseki sana güvenip hareket etmemişim ???????????????? Yılların alışkanlığı işte. Kendi işini kendin gör ????
Ekli dosyayı görüntüle 11215

abi o çay kaşıklarını arada sirkeli su mu yapıcan porçöz mü yapıcan ne yapıcak yap hafif kararmalar başlamış
ince partikül parçaları belki ilk planda değil ama ilerleyen dönemde rahatsızlık verir
hem içim kalitesi açısından da önemli böyle şeyler neden dikkat etmiyorsun canım abicim :cool::cool:

abi o çay kaşıklarını arada sirkeli su mu yapıcan porçöz mü yapıcan ne yapıcak yap hafif kararmalar başlamış
ince partikül parçaları belki ilk planda değil ama ilerleyen dönemde rahatsızlık verir
hem içim kalitesi açısından da önemli böyle şeyler neden dikkat etmiyorsun canım abicim :cool::cool:
bırak bu ayakları yimezler. sen gendi işini yap bi önce. çay nirde çayyyyyyy millet aç aççççççççççç ???? ???? ????

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri