comandante
Council
başkasının şeyiyle niyse susdum ???? ???? ???? ????yazdıkya abi 5 dk önce arada kaynadı mı görmedin mi 3 ileti yukarda cevabın
gözlerde gitmiş tüh tüh ????????
başkasının şeyiyle niyse susdum ???? ???? ???? ????yazdıkya abi 5 dk önce arada kaynadı mı görmedin mi 3 ileti yukarda cevabın
gözlerde gitmiş tüh tüh ????????
gelen oldumu hiç ???? ???? ????
@lvnt74 in canlısı gibi ???? ???? ???? ???? ????şu ana kadar olmadı ama umudumu da hiç yitirmedim o gemi mutlaka bi gün gelecek abi ????????
ahada verdiğim cevap al bi daha vereyim ????????
bende tekrarlıyım ???? ???? ????başkasının şeyiyle niyse susdum ???? ???? ???? ????
başkasının şeyiyle niyse susdum ???? ???? ???? ????
sen beni ne çok düşünüyon yaaa ???? ???? ???? ???? vardır bi bit yeniği bunda da herhalabi bi an fazla gaza geliyon
dikkat et kalp tansiyon şeker banlanırsın canın bizi çeker ???? ???? ????
sen beni ne çok düşünüyon yaaa ???? ???? ???? ???? vardır bi bit yeniği bunda da herhal![]()
???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ????seviliyorsun şapşik![]()
iyi hadi bende azcıh seveyim seniseviliyorsun şapşik![]()
iyi hadi bende azcıh seveyim seni![]()
alınırmışta hemen aman amannnnn gel gel daha çok sevim seniaşkolsun abi sevilmeyecek adam mıyım niye öyle didin şimdi
bak çok laf sokmadan uslu uslu takılıyorum burda![]()
alınırmışta hemen aman amannnnn gel gel daha çok sevim seni![]()
![]()
![]()
nedense aklıma Emel Sayın'ın mavi boncuk şarkısı geldi ???? ???? ???? ????en çok beni sev zaten abi saksı mıyız allah aşkına insanız sonuçta
zaten hep bizim aramızı bozmaya çalışıyolar yoksa seninle gül gibi geçinip giderip
var içimizde bazı arabozucular![]()