sotw
Council
Birileri ihbar etmeden ben tezgahı sırtlayıp kaçıyom ????????????Birader hayırdır, bizim tezgahın önünde ????
Birileri ihbar etmeden ben tezgahı sırtlayıp kaçıyom ????????????Birader hayırdır, bizim tezgahın önünde ????
ortim ortim diyonda. neyse sustum ???? ???? ???? ????Sorma komutan neyseki ortim yabancı degil ????
Orti mi ???? Şirket e gel vatandaş ????Sorma komutan neyseki ortim yabancı degil ????
Nasıl yani????????ortim ortim diyonda. neyse sustum ???? ???? ???? ????
çok farklı bi ilişki yumağı o. uzak durmakta fayda varOrti mi ???? Şirket e gel vatandaş ????
sustum didim yaaaa ????????????????Nasıl yani????????
Çapraşık ve karmaşık ilişkiler yumağı ????çok farklı bi ilişki yumağı o. uzak durmakta fayda var???? ???? ???? ????
Kİm nerde kime kiminle nedior ????okkabaz sana diyo alooooooooooooooo ???? ???? ???? ???? ????
iki orti görüşemiyo ona şeettim ben. az bi yardım edim dedim melek kardeşime ???? ???? ????Kİm nerde kime kiminle nedior ????
Melek falan ne iş ????iki orti görüşemiyo ona şeettim ben. az bi yardım edim dedim melek kardeşime ???? ???? ????
aaaaaa sen bilmooonnn ???? ???? ???? annatırım bi ara sana ????????Melek falan ne iş ????
İyice dallas a rakip olmaya doğru gidiyor senaryo ????????????
Dış minnoşların oyununa gelme ortiiHokus komutanım ne diyor bi yamukmu var????????
???? ???? ???? ???? ????Dış minnoşların oyununa gelme ortii