sotw
Council
Sana hep beleş nasıl oluyorsa ???? ???? ????"agaya beleş" duymadınmı sen hiç bunu![]()
![]()
![]()
![]()
Sana hep beleş nasıl oluyorsa ???? ???? ????"agaya beleş" duymadınmı sen hiç bunu![]()
![]()
![]()
![]()
agayım ben ???? ???? ????Sana hep beleş nasıl oluyorsa ???? ???? ????
"senin annen bir melekti yavrum" repliği geldi aklıma nedense bi anda ????????????????@lvnt74 e laf söyleme, melek gibi adam bi kaç güne kalmaz kanatları da çıkacak zaten ????????????
Bence mareşal madalyalardan belliagayım ben ???? ???? ????
turkeyvaping muhabbet-i âlâ yaz abi Google alink atsana rap konu ki
ben ona sabahtan beri diyom. getir köyden iki eleman sende kurtul bizde diye ama dinlemiyo. mangır lazımsa gredi bile açarım yiğenime ben ???? ???? ????
Züğürt ağa ???? ???? ????abi söyletcen şimdi kredi açmak ne arar sende para
paran olsa yollarda olurdun sen ???? ????
kırdın beni şimdi. öylede şak diye insanın yüzüne vurulmazki fakirliği ???? ???? ????abi söyletcen şimdi kredi açmak ne arar sende para
paran olsa yollarda olurdun sen ???? ????
Onlar madalya değil beyaa, akbil onlar her biri başka bir yer için ????????????????Bence mareşal madalyalardan belli???? ???? ????
sus lennn açık etme hemencik herşeyiOnlar madalya değil beyaa, akbil onlar her biri başka bir yer için ????????????????
Onlar madalya değil beyaa, akbil onlar her biri başka bir yer için ????????????????
çok üstüne gidiyorsunuz komutanımın yapmayın böyle kardeşlerim oda bizim gibi bir insan duyguları var nihayetinde ???? ???? ???? ????Züğürt ağa ???? ???? ????
diyene bahhhhh ???? ???? ???? ???? ????çok üstüne gidiyorsunuz komutanımın yapmayın böyle kardeşlerim oda bizim gibi bir insan duyguları var nihayetinde ???? ???? ???? ????
an itibarıyla yalnız gelmeye karar virdim gerisini sen düşün ????????????????çok üstüne gidiyorsunuz komutanımın yapmayın böyle kardeşlerim oda bizim gibi bir insan duyguları var nihayetinde ???? ???? ???? ????
Reşat altını gibi gözüktüler hep gözüme ???? ???? ????Onlar madalya değil beyaa, akbil onlar her biri başka bir yer için ????????????????