comandante
Council
ben kahve içmeye gidiyorum @comandante abim sana da aldım buyur![]()
Amacım üzüm yemek değil, bağcıyı dövmek ???? ???? ???? ????ben kahve içmeye gidiyorum @comandante abim sana da aldım buyur![]()
hele gel bi sen şöyle kavağın altına göstericem ben sana özlemeyiverdik ya tükkanı @Escobar ' a ne hala kendi yırtıyon yobb yobb diye beni mi özledin ????????
hele gel bi sen şöyle kavağın altına göstericem ben sana özlemeyi![]()
![]()
![]()
![]()
gözmü dürbünmü belli değil ???? ???? ???? ???? dişinden eksilen gözüne gitmiş anlaşılan????????????abicim hiç sana yakıştıramadım o perde altı cam kenarındaki toz ne öle resim çekiyorsun bide siler insan![]()
Bırak şimdi çayı tostu uzmanlar sıcaklarda yemeyin diyor .????????????
tehlikeli sularda yüzme jaws kapar bi yerini ???? ???? ????işim var sen geç suyu ısıt ben geliyorum çay içeriz ????????
yemekleri beleşe getiricem şapşik. çaktırma sende hemen ???? ???? ???? ????ne yolmuş arkadaş 80 günde devrialem mübarek![]()
gözmü dürbünmü belli değil ???? ???? ???? ???? dişinden eksilen gözüne gitmiş anlaşılan????????????
evden kovulma sıklığın ne ???? ???? ???? ????eşim çok detaycı olduğumu söyler huyum kurusun napıyim ???? ???? ????
yemekleri beleşe getiricem şapşik. çaktırma sende hemen ???? ???? ???? ????
şişşşttttttttttttt gizli bilgi oooooabi yolun sonu benim onlarda yemeği beleşe getiriyonda bende gözü neye diktin çok merak ettim şimdi![]()
evden kovulma sıklığın ne ???? ???? ???? ????
şişşşttttttttttttt gizli bilgi ooooo![]()
peki ???? ???? ????yok yaw hiç kovmuyor alıştı artık ????????????