comandante
Council
az uzak kalalım senle. senin gidişat iyi görünmedi bana ???? ???? ????*** diyom bu adam neden 20 yıldır gelmiyor hep telefonla arıyor
kim arıyo *** beni o zaman neyse ya para olursa veririz kaçmıyoruz ya ????????
az uzak kalalım senle. senin gidişat iyi görünmedi bana ???? ???? ????*** diyom bu adam neden 20 yıldır gelmiyor hep telefonla arıyor
Sen likit markanı mı değiştirdin yoksam yeni bi şey mi deniyon ???? ???? ????*** diyom bu adam neden 20 yıldır gelmiyor hep telefonla arıyor
gazozdur o gazozzzzzzz ???? ???? ????Sen likit markanı mı değiştirdin yoksam yeni bi şey mi deniyon ???? ???? ????
bende görüşürüz parayı ödedin dimi kahvenin
işimiz bu ???? ???? ????Sizin hızıniza yetismek icin jet kullanmak lazım ????
Bir acıyorum 10 sayfa
Kapat kapat kapat.....
????????????
Sen ne diyon öte taraftan bile takipteymişiz haberimiz yoğ ???? ???? ????Sizin hızıniza yetismek icin jet kullanmak lazım ????
Bir acıyorum 10 sayfa
Kapat kapat kapat.....
????????????
Boyle is mi olur kalem olsa aglar kagit olsa agit yakar ????????????işimiz bu ???? ???? ????
kendini misafir mi sayıyon sende bizdensin artıkMisafir olunca ilk hesap sizden diye biliyordum neyse buyrun![]()
Tamam tamam bugünkü benden ama faiziyle alırım ????????Misafir olunca ilk hesap sizden diye biliyordum neyse buyrun![]()
ben emekliyimde diğerleri yakında işsiz kalacak ???? ???? ???? ????Boyle is mi olur kalem olsa aglar kagit olsa agit yakar ????????????
ben emekliyimde diğerleri yakında işsiz kalacak ???? ???? ???? ????
Karaoglan faturayi cok yazar size diyimSen ne diyon öte taraftan bile takipteymişiz haberimiz yoğ ???? ???? ????
Nasil bi olayin icindesiniz siz
Kime ne yaptınız la
Oteden sizinle iletisime gectiler
????????????????
O simdi icinden cikilmaz bi hal almistir da ????????????mevzu çok derin
bildiğin gibi deeel ???? ????
Çıkamıyor zaten çok derinler de ???? ???? ????O simdi icinden cikilmaz bi hal almistir da ????????????
Siz gelin ben size Yemek bile veririm,Çok yakında konusu açılacak hazırlık aşamasındayız.geldim ama çayhanenin yerini bulamadım bi türlü![]()
![]()