yobb
Council
1.0 ama içinden 28ga tel geçirdim 0.7- 0.8 gibi????Abi kaçlik vida takılı?
Yılbaşında da Goygoycular olarak ilkokulda ki gibi birbirimize hediye alma etkinliği yapalım.
Abi tekli vida ise maşallah diyorum. 1.0 bana sıkı yeterince.1.0 ama içinden 28ga tel geçirdim 0.7- 0.8 gibi????
Gel gel bende hediyen ????yada 1 yıldır hizmet verdiğim için hepiniz bana hediye alın![]()
Tekli vida kullanıyorum 3 ündede. 2 sinde tel var biri telsiz ????Abi tekli vida ise maşallah diyorum. 1.0 bana sıkı yeterince.
Ama çift 1.0 ise evet tel falan geçirmek gerekir.
Evet sarhoş ama zafer sarhoşu ????Abi şu an ya çok sarhoşsun, ya da Bill Gates'in çok yakın akrabasısın ama bize söylemiyorsun.![]()
![]()
Hiç haberlerde çay ve simit ile yapılan bilimsel matematik değerlendirmelerine denk gelmemişAbi şu an ya çok sarhoşsun, ya da Bill Gates'in çok yakın akrabasısın ama bize söylemiyorsun.![]()
![]()
Way arkadaş. Abi kaç setup ile takılmaya başladın sen?
Majör yedekte duruyo, onsuz gitmem hiçbiyere ???? tile @sotw ile gezmelerde ????????Way arkadaş. Abi kaç setup ile takılmaya başladın sen?
Orada bir yerde klasik Majör de vardır.
Tile falan yolcu oldu herhalde.
Majör satisi başlayınca ben de 4 Majör seti yapacagim![]()
Hiç haberlerde çay ve simit ile yapılan bilimsel matematik değerlendirmelerine denk gelmemiş![]()
@yobb hocam tekrar düşün. Ben kahvaltı yaptığım zamanda bile 10 çayında 8 poğaça gömen adamım. Hele hele şu sıra diyet yapıyorum. Yani AÇIM. Hem de ÇOK AÇIM.![]()
Kesin sen öyle yapıyondur paragöz yobodobulo ???? ???? ????ya arkadaş burda 1 simit 1 peynir alıp yarısını sabah kahvaltısında yarısını öğlen yemeğinde yiyen bir arkadaş olmıyacak mı çok şey mi istiyorum ben![]()