sotw
Council
Çay tektir doğru da , bunun tostu var , limonu var ,gazozu var ???? ???? ????ha çay defetri diyorun o tek ???? ????
Çay tektir doğru da , bunun tostu var , limonu var ,gazozu var ???? ???? ????ha çay defetri diyorun o tek ???? ????
Olum kurtuluşumuz yok niye depreşiyon ki ????????????Çay tektir doğru da , bunun tostu var , limonu var ,gazozu var ???? ???? ????
Deşifre oldu yönetim belki duyar sesimizi ????Olum kurtuluşumuz yok niye depreşiyon ki ????????????
@Koba @Pineapple yönetim duyun sesimizi buraya bir çay bir de kahve makinesi istiyoz ????
@yobb bizi soyup soğana çevirmeden ????????????
Araştırsan kesin ocağı da sahte belgelerle kiralamıştır ???? ???? ????Öyle deme @yobb sıraya koymul zaten ????????????
Ayak yapıyor aklınca ???? ???? ????bende istiyorum maliyetler artık aldı başını gitti çay şeker alamaz olduk bi makina koyun bende kurtulayım çay dağıtmaktan
ha ben gene deftere işlerim huyum kurusun alışkanlık yazmadan duramam ben ???? ????
Sussanda bağırsanda değişmiycek. fıçıdasın ????????????????Deşifre oldu yönetim belki duyar sesimizi ????
Susma sustukça .... ????????????
Sussanda bağırsanda değişmiycek. fıçıdasın ????????????????
O nu anladım zaten baksana yönetim oralı bile olmadı ???? ???? ????hiç şansı yok ???? ???? ????
Yılbaşını görürsek iyi ???? ???? ????Yılbaşında da Goygoycular olarak ilkokulda ki gibi birbirimize hediye alma etkinliği yapalım.
Good idea ????Yılbaşında da Goygoycular olarak ilkokulda ki gibi birbirimize hediye alma etkinliği yapalım.
Kalmış 3 ay...Yılbaşını görürsek iyi ???? ???? ????
Abi kaçlik vida takılı?Ben köşeme çekiliyom ne haliniz varsa görün ????????????
Ekli dosyayı görüntüle 10779