Orda horultudan durulmuyor horr horrArkadaşlar GeceHane ye lütfen. ????????????
GünaydınGünaydınn abiler bereketli bol kazançlı haftalar dilerim ????
Abi dokuzda aciyom ben sabahın köründe leğen almayami gelcek millet ????Günaydın
Oooo oooo bu saatte tükkan mı açılır, bereket karşı tükkana kaçtı![]()
Sabah çöğdürende mi olmuyor la lazımlık falan yok muAbi dokuzda aciyom ben sabahın köründe leğen almayami gelcek millet ????
belki rüyasında leğen gördü nirden biliyonAbi dokuzda aciyom ben sabahın köründe leğen almayami gelcek millet ????
çöğdürenler kahvaltı didi kaçtıSabah çöğdürende mi olmuyor la lazımlık falan yok mu![]()
Varda ben onu hiç düşünmedim gecede aciyim ozaman ????Sabah çöğdürende mi olmuyor la lazımlık falan yok mu![]()
Ruyasinda leğen gören bana napmaz abi ????belki rüyasında leğen gördü nirden biliyon![]()
![]()
gece açıceksen bikaç şey daha diyim bulundurVarda ben onu hiç düşünmedim gecede aciyim ozaman ????
Eczaneler var abi gelmez bana millet ????????gece açıceksen bikaç şey daha diyim bulundur![]()
![]()
o saatte lazım olan olabilür
![]()
ne yapar dersinRuyasinda leğen gören bana napmaz abi ????
nöbetçi eczaneye alternatif olursun iştemEczaneler var abi gelmez bana millet ????????
Ben onun hayal dünyasından korkarım bilinç altı sıkıntılıdır onun leğen ne abi ????????????ne yapar dersin![]()
![]()
bilinçalrını deşme delikeli olurBen onun hayal dünyasından korkarım bilinç altı sıkıntılıdır onun leğen ne abi ????????????