sotw
Council
Eczaneler var abi gelmez bana millet ????????
Gece gördüğünüz rüyaları merak ettim şimdine yapar dersin![]()
![]()

Sabah sabah kafa farklı çalışıyor ????
Eczaneler var abi gelmez bana millet ????????
Gece gördüğünüz rüyaları merak ettim şimdine yapar dersin![]()
![]()
abi sende oynuyosun bak bilinçaltımlabilinçalrını deşme delikeli olur![]()
![]()
![]()
![]()
Sorguya kçüklüğünden başlamak lazım , derine inmek gerekbilinçalrını deşme delikeli olur![]()
![]()
![]()
![]()
benimkinde guzular gelebekler çayır çimen varabi sende oynuyosun bak bilinçaltımla![]()
Seninkiyle baya oynamışlar küçükkene belliabi sende oynuyosun bak bilinçaltımla![]()
Guzuların sessizliği gibi bişey herhalde ????????benimkinde guzular gelebekler çayır çimen var![]()
![]()
![]()
![]()
dur accık real reklam yapıyım abi evett abilerim leğen lazım olursa hemen karşı ödemeli yollarım SANAL DEĞİL GERÇEK MAĞZAYIZ
yoh yoh guzuların çayır çimende depişik gelebekleri ürkütmesi gibim bişiler işteGuzuların sessizliği gibi bişey herhalde ????????
50 gayme at gasaya. reglam parasıdur accık real reklam yapıyım abi evett abilerim leğen lazım olursa hemen karşı ödemeli yollarım SANAL DEĞİL GERÇEK MAĞZAYIZ![]()
seyyar belgem var benim istediğim şekilde bağırırım abi ????50 gayme at gasaya. reglam parası![]()
![]()
![]()
yimezler yiğenim. o sizin köyde. bizim köyden izin belgen varmı. göster bi bakemseyyar belgem var benim istediğim şekilde bağırırım abi ????