comandante
Council
Kötü değil be abi, hem yaşını da fazla göstermemişsin, bakan taş çatlasın 55 falan der yani
efkarlı efkarlı çekiyo bak bide ????@comandante abi, hiç kusura bakma dün çektiğim resmi paylaşmak zorundayım, herkes beni seninle karıştırmış
Ekli dosyayı görüntüle 6909
adam öldü öldü.Kötü değil be abi, hem yaşını da fazla göstermemişsin, bakan taş çatlasın 55 falan der yani
özel şeyler bunnar. dün dimedimmi sana![]()
bekle beni haber etçem ben sana
![]()
yağuşuklu çıkmışsın abi işte daha ne ????adam öldü öldü.![]()
bulamadınmı başga bi resmimi
![]()
![]()
![]()
![]()
illa gel beni döv diyonda mesafe uzak. geldiğinde hatırlat seni dövcemTamam tamam dayı istemiyorum hediye falan sen hele bi reçete yolla bana oda yeter ????
Ben şu kahveli likit aşkımı bir yenemedim yenemiyeceğim ama bir gün o ulaşmak istediğim likite ulaşıcam![]()
yağuşuklu ama ölü ???? ???? ???? ????yağuşuklu çıkmışsın abi işte daha ne ????
meşhur olduğundan kendinin haberi varmı ???? ???? ???? ????
dava yemiyelim şimdi boşu boşuna abi şışttt ????meşhur olduğundan kendinin haberi varmı ???? ???? ???? ????
@comandante abiii bu sen misin? ben seni hep daha bi uzun sacli ve sakalli hayal etmistim vay arkadas@comandante abi, hiç kusura bakma dün çektiğim resmi paylaşmak zorundayım, herkes beni seninle karıştırmış
Ekli dosyayı görüntüle 6909
bi susun çaktırmayın be yaaaa@comandante abiii bu sen misin? ben seni hep daha bi uzun sacli ve sakalli hayal etmistim vay arkadas![]()
Amma yaptın sende, adam emekli asker, uzun saç, sakal olur mu hiç ????????@comandante abiii bu sen misin? ben seni hep daha bi uzun sacli ve sakalli hayal etmistim vay arkadas![]()
Ben de yok oxe'nin önerisiyle 200 lira bayilacaktim Allah'tan bir arkadaş almış denedim beğenmedim dedim 200 lira değil 100 lira bile etmez,benim troydan daha kötü bu ???????? olmamı yaaa bi sürü var hemde hangi birini sayak ????
Neyse sen sevmediysen penodatı yolla bana bir kaç sarımda ben yapayım belki severim bende ????????????
Dogru söylüyorsun hocam ama para verdiğin zaman kullanıcıya da hitap etmesi lazım.Aslında her güzelin bir dili var yeterki yeterli zamanı vede emeği göster![]()
Gülün bile dikeni var tutmasını bilene yok ????
Niye yav,nesi kötü ki vebalı muamelesi görüyor?Exproya gitme gitme aman diyim????????????????
1.1-1.2 bulursan o da olmadı 2.1 eyvallah ama 3 ten sonrasından uzak dur derim ????