comandante
Council
alınca haber etAhh be bir yuz gorumlugu alırdık komutanım ????

alınca haber etAhh be bir yuz gorumlugu alırdık komutanım ????
kime ne soruyon, kim cevap verecek. sazan avımı. öyleyse ben takıldımmı. yoksa ben sazan mıyımSoruyorum. Bakalım cevap gelecekmi.
Vermiyor zalım ????????????alınca haber et![]()
![]()
![]()
Ne soruyon babba ????Soruyorum. Bakalım cevap gelecekmi.
Estağfurullah abim attım zarfı geri dönüş yaptığınız için teşekkür ederimkime ne soruyon, kim cevap verecek. sazan avımı. öyleyse ben takıldımmı. yoksa ben sazan mıyım![]()
Soruyorum. Penodat kullanıyorum. 50-50 likit aldım tadı güzel. Lakin sıkıntı akıtıyor. Başka likit doldurdum sıfır sıkıntı. Hadi bakalım yardımcı olunNe soruyon babba ????
Abi sanada soruyorum. 50-50 likit aldım. Tad güzel. Lakin akıtıyor. Kafayı yedim. Pamuk la babam pamukla. Olmuyor. Başka likit doldurdum sıfır sıkıntı. Yardımcı ol abi. Sorun nedir?kime ne soruyon, kim cevap verecek. sazan avımı. öyleyse ben takıldımmı. yoksa ben sazan mıyım![]()
başka likit kaça kaçAbi sanada soruyorum. 50-50 likit aldım. Tad güzel. Lakin akıtıyor. Kafayı yedim. Pamuk la babam pamukla. Olmuyor. Başka likit doldurdum sıfır sıkıntı. Yardımcı ol abi. Sorun nedir?
Abi 70_30 galiba hava sıcak eee 50 PG yemedi penodat. Benim görüşüm. Tabi sizin değerli tavsiyelerinizide bekliyorum. 3 şişe yar elimde. Çöp olacak. Yada İzmirli bir kardeşime hediye edeceğim.başka likit kaça kaç![]()
Penodat değilde benzer yapıda siren2 kullandım . 70 - 30 dan aşagısı kurtarmıyor. En fazla yarım tank belkiAbi 70_30 galiba hava sıcak eee 50 PG yemedi penodat. Benim görüşüm. Tabi sizin değerli tavsiyelerinizide bekliyorum. 3 şişe yar elimde. Çöp olacak. Yada İzmirli bir kardeşime hediye edeceğim.
50-50 ince olduğu için akıtması sıcak havalarda olabilir. 70-30 daha ağır likittir. akmaz. yaz ayları vg oranını biraz yüksek likit kullanAbi 70_30 galiba hava sıcak eee 50 PG yemedi penodat. Benim görüşüm. Tabi sizin değerli tavsiyelerinizide bekliyorum. 3 şişe yar elimde. Çöp olacak. Yada İzmirli bir kardeşime hediye edeceğim.
Kullanmanızın bir yolu likit emiş ve tutma kapasitesi düşük pamuk kullanmanızAbi 70_30 galiba hava sıcak eee 50 PG yemedi penodat. Benim görüşüm. Tabi sizin değerli tavsiyelerinizide bekliyorum. 3 şişe yar elimde. Çöp olacak. Yada İzmirli bir kardeşime hediye edeceğim.
Abi bilgi verdiğiniz için teşekkür ederim. Abi diyorum resim50-50 ince olduğu için akıtması sıcak havalarda olabilir. 70-30 daha ağır likittir. akmaz. yaz ayları vg oranını biraz yüksek likit kullan![]()
Muji hocam pamuk. 60-40 sorun yaratmadı. 50-50 üzdü birazKullanmanızın bir yolu likit emiş ve tutma kapasitesi düşük pamuk kullanmanız
Valla abi çok güzel dönüş ler oldu soruma. Teşekkür ederim. Size abi dememin sebebi profil resiminiz. Abi havası var sizde. Saygılarımla50-50 ince olduğu için akıtması sıcak havalarda olabilir. 70-30 daha ağır likittir. akmaz. yaz ayları vg oranını biraz yüksek likit kullan![]()
amca dede bile diyebilirsin sorun yokValla abi çok güzel dönüş ler oldu soruma. Teşekkür ederim. Size abi dememin sebebi profil resiminiz. Abi havası var sizde. Saygılarımla
Eyvallah abim. Bu arada yaşım 40amca dede bile diyebilirsin sorun yok![]()
![]()
yaşım kurtarıyo
![]()
İzmir'lileri severiz bir İzmirli olarakValla abi çok güzel dönüş ler oldu soruma. Teşekkür ederim. Size abi dememin sebebi profil resiminiz. Abi havası var sizde. Saygılarımla
Abi de yeterEyvallah abim. Bu arada yaşım 40
abide kalalım öyleyseEyvallah abim. Bu arada yaşım 40