Escobar
Council
Bunu yazmayı unutmuyonmu abi sen her seferinde ????Kıhuhe kaıheha kaıhea
Bunu yazmayı unutmuyonmu abi sen her seferinde ????Kıhuhe kaıheha kaıhea
Maşallah Abi likitler modlar atomizerler ateş ediyor ????Biz buluştuk millet Ekli dosyayı görüntüle 6864
SenceBunu yazmayı unutmuyonmu abi sen her seferinde ????
Yav ben onu ilk başlarda anlamlı cümle kurmaya çalışıyordum acaba şifreli bişey mi söylüyor diye sen ne diyorsun ????Bunu yazmayı unutmuyonmu abi sen her seferinde ????
Yahu ustam sen farklısın böyle mistik bir havan paranormal paylaşımların var bir ürküyorum sanki paylaştıklarını es geçsem yada beğenmesen lanetlenecek gibi hissediyorum neden garip????????????
????????Yahu ustam sen farklısın böyle mistik bir havan paranormal paylaşımların var bir ürküyorum sanki paylaştıklarını es geçsem yada beğenmesen lanetlenecek gibi hissediyorum neden garip????????????
Tövbe bismillah????????????????Abi takip ettin beni????????????Ekli dosyayı görüntüle 6878Ekli dosyayı görüntüle 6878Ekli dosyayı görüntüle 6879
Belli etmek istemesende biliyorum sende istiyorsun
KIHHEHAU KAIJEJA KORJAUAH
Nincanın gözünden bişi kaçmazTövbe bismillah????????????????Abi takip ettin beni????????????
Bugün buluşma var hocam ondan dolayı buralar sessiz ????Çay ville cileri aldılar mo yoksa
Şaka ettiydim yahu
Bir daha kehanet yapmasammı ki
Kıh hkaıheh kıheha
Ahah, @oXelight kırmızı çizgimiz. DokundurtmayızBuranın hızına yetişilmiyor arkideş. Ben en son 175te bırakmışımtım günlerden pazardı. sayfa 307 olmuşvalla o kadar sayfayı okuyamam kızmayın he. çok hızlı gelişiyor herşey bu konuda
@Turk hocam oxe üstad gözlükleri çıkarmış ondan tanıyamamışım yahu. Dikkatli bakınca anaaaa oldum
![]()
Aynen gözlüksüz ve yandan profil hiç oxelight'a benzemiyor ????Buranın hızına yetişilmiyor arkideş. Ben en son 175te bırakmışımtım günlerden pazardı. sayfa 307 olmuşvalla o kadar sayfayı okuyamam kızmayın he. çok hızlı gelişiyor herşey bu konuda
@Turk hocam oxe üstad gözlükleri çıkarmış ondan tanıyamamışım yahu. Dikkatli bakınca anaaaa oldum
![]()
Boşver, @comandante kendini göstermemiş ya ona da şükürMavi tişört giymiş ama olsun ????
Yok yok olmaz öyle şey, eskiden ne ise öyle devamAmanın yeni farkettim yeşil kutucuk gelmiş size moderatör olmuşsunuz. Yazarken dikkatli yazayım bari![]()
Ahh be yine doğru tahmin edemedik iyi mi ????Boşver, @comandante kendini göstermemiş ya ona da şükür
Bir de bana laf atıyordu sen niye çıkmıyorsun fotoğraflarda diye![]()