comandante
Council
Buluşmaya gelen beni görür ???????????? yüz görümlüğü şart ????
Buluşmaya gelmedim diye gül cemalini esirgeyecek misin benden?Buluşmaya gelen beni görür ???????????? yüz görümlüğü şart ????
Dur ben anlatayım, dede erken geldi, masa tuttu. İlk gelenle çay çorba içerken masaya sığmamaya başladılar. 3. gelince garsondan rica edildi masa birleştirildi ama masanın ayakları yere tam oturmadığından sallanıp durdu. Modlar devrilmesin diye uylanıp durdular, @Pleasewait nedense bizim dükkanda hiç pamuklama yapmazken bugün bi hamaratlaşmış, sonra @sihirbaz yetişti, tanışmacalar, öpüşmeceler falan böyle, sonra konuşacak konular azalmaya başladı, ardlar ağrımaya başladı rahatsız taburelerden ötürüE komutan.Anlat bari nasıldı ?Naptınız?
Vayy be gitmiş kadar olduk ????Dur ben anlatayım, dede erken geldi, masa tuttu. İlk gelenle çay çorba içerken masaya sığmamaya başladılar. 3. gelince garsondan rica edildi masa birleştirildi ama masanın ayakları yere tam oturmadığından sallanıp durdu. Modlar devrilmesin diye uylanıp durdular, @Pleasewait nedense bizim dükkanda hiç pamuklama yapmazken bugün bi hamaratlaşmış, sonra @sihirbaz yetişti, tanışmacalar, öpüşmeceler falan böyle, sonra konuşacak konular azalmaya başladı, ardlar ağrımaya başladı rahatsız taburelerden ötürü
Tekrar öpüşüp sarılıp evlere dağıldılar![]()
Ahaha????Güzeldi ????????????Dur ben anlatayım, dede erken geldi, masa tuttu. İlk gelenle çay çorba içerken masaya sığmamaya başladılar. 3. gelince garsondan rica edildi masa birleştirildi ama masanın ayakları yere tam oturmadığından sallanıp durdu. Modlar devrilmesin diye uylanıp durdular, @Pleasewait nedense bizim dükkanda hiç pamuklama yapmazken bugün bi hamaratlaşmış, sonra @sihirbaz yetişti, tanışmacalar, öpüşmeceler falan böyle, sonra konuşacak konular azalmaya başladı, ardlar ağrımaya başladı rahatsız taburelerden ötürü
Su iç????????valla çok oldu ya 10 15 ato denedim heralde
12 mg içiyorlar bide hahaha ben 3 mgSu iç????????
Halen oturuyoruz malesef ???? senin gurupmu sandın bunu. @oXelight @Leo Faonel @sotw @dsanchez @comandante firarda ????????Dur ben anlatayım, dede erken geldi, masa tuttu. İlk gelenle çay çorba içerken masaya sığmamaya başladılar. 3. gelince garsondan rica edildi masa birleştirildi ama masanın ayakları yere tam oturmadığından sallanıp durdu. Modlar devrilmesin diye uylanıp durdular, @Pleasewait nedense bizim dükkanda hiç pamuklama yapmazken bugün bi hamaratlaşmış, sonra @sihirbaz yetişti, tanışmacalar, öpüşmeceler falan böyle, sonra konuşacak konular azalmaya başladı, ardlar ağrımaya başladı rahatsız taburelerden ötürü
Abi biz her hafta görüşüyoruz, 2 3 saat yetiyor bizeHalen oturuyoruz malesef ???? senin gurupmu sandın bunu. @oXelight @Leo Faonel @sotw @dsanchez @comandante firarda ????????
Çayları içecekler i kim ısmarlıyor????????herkese ayrı ayrı selamlarımı iletirsen sevinirim. Şimdiden yolumu da yapimde????????????Halen oturuyoruz malesef ???? senin gurupmu sandın bunu. @oXelight @Leo Faonel @sotw @dsanchez @comandante firarda ????????
@comandante gomutanım daha gelmeden ben cafedeydim zaten. Garsonlarla muhabbete daldım. Sonra patron Gomutanım geldi. Sonra sizi ikimizin mod ato ve likitlerini paylaştık. Sonrada diğer dostlar geldi. Muhabbetin dibine vurduk. Ben eve geldim hanım bana yemek vermedi. Ama yatacak yerim var herhalde. Herkes goygoya devam ediyor. ????????????????Dur ben anlatayım, dede erken geldi, masa tuttu. İlk gelenle çay çorba içerken masaya sığmamaya başladılar. 3. gelince garsondan rica edildi masa birleştirildi ama masanın ayakları yere tam oturmadığından sallanıp durdu. Modlar devrilmesin diye uylanıp durdular, @Pleasewait nedense bizim dükkanda hiç pamuklama yapmazken bugün bi hamaratlaşmış, sonra @sihirbaz yetişti, tanışmacalar, öpüşmeceler falan böyle, sonra konuşacak konular azalmaya başladı, ardlar ağrımaya başladı rahatsız taburelerden ötürü
Rdayı beğendin ama doğruyu söyle. ????????????nikotin komasına girmiş olabilirim denemekten başım çatlıyor
Düşün benim bu saatte senle kalkıp eve gelmeye çalıştığımı. Ufuklararası yolculuk gibi@comandante gomutanım daha gelmeden ben cafedeydim zaten. Garsonlarla muhabbete daldım. Sonra patron Gomutanım geldi. Sonra sizi ikimizin mod ato ve likitlerini paylaştık. Sonrada diğer dostlar geldi. Muhabbetin dibine vurduk. Ben eve geldim hanım bana yemek vermedi. Ama yatacak yerim var herhalde. Herkes goygoya devam ediyor. ????????????????
Tahta mıydı o rdaRdayı beğendin ama doğruyu söyle. ????????????