comandante
Council
yaşlanma değilde o bakış ne öyle. yandan yemiş murat124 gibi duruyonçok yaşlandık çoook ????????????

yaşlanma değilde o bakış ne öyle. yandan yemiş murat124 gibi duruyonçok yaşlandık çoook ????????????
yohh ben direk bigbang ????Sende mi buz çağındansın amca![]()
çok duygusal çokkkkkkkkkkkkkk ???? ???? ???? ????@lvnt74 varsa hep duygusal zaten ????
Biraz erken olmadı mı sence @HMA ya seslenmek istemem ama bacanakkkk baksana Bi bu arkadaş zam istiyor
En sevmediğim şey o dayıcılıkİnadına böyle gelenlerin işini yapmayasım geliyor bilün mü
![]()
sigorta nolacak abi elime çay döker tükkanı mühürletirim deliyim abi ben manisalıyım bah ????????Neee zam mı daha haftalığını alamadı ne zammı ????
@Escobar goçummm yavrummm guzummmm seni kim gaza getirdi bak etme zam mam ne diyon sen ????
Bacanağım merak etme illa tutturusa zam diye yaparız bizde enfilasyon oranında zam ???? Kaşıkla veriri kepçeyle geri alırız merak etme ????????????
yeğen napıyon sen tatilde diğilmisin. git eğlenmene bak. ne arıyon burda. sana dönene kadar yassahhhhhhhh bebişini sev onla vakit geçir sonra gelNeee zam mı daha haftalığını alamadı ne zammı ????
@Escobar goçummm yavrummm guzummmm seni kim gaza getirdi bak etme zam mam ne diyon sen ????
Bacanağım merak etme illa tutturusa zam diye yaparız bizde enfilasyon oranında zam ???? Kaşıkla veriri kepçeyle geri alırız merak etme ????????????
aferin len evlat . sende ışık varOzaman benden @lvnt74 abime okkalı bi kahve gelsin
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yeğen napıyon sen tatilde diğilmisin. git eğlenmene bak. ne arıyon burda. sana dönene kadar yassahhhhhhhh bebişini sev onla vakit geçir sonra gel![]()
Adaptasyon sürecinin sonunu düşünemiyorumdaha adepte olmaya çalışıyor ben ilk günden anlamıştım oysaki ????
@metallicakolik aman dikkat bak tavsiyem cüzdanı olmada @lvnt74 abinin ????sevdim ben bu @metallicakolik kardeşimi. aramıza gelebilir. yancının yancısı oldu![]()