Ya parası neyse verelim yancılarda mutlu olsun[emoji16]daha adepte olmaya çalışıyor ben ilk günden anlamıştım oysaki [emoji23]
abi hasta falanmısın vallabak korkutma beni ????????Eyvallah teşekkür ederim de yemekten sonra içseydim kahveyi iyi olurdu ama????????
Yemek var dimi önceEyvallah teşekkür ederim de yemekten sonra içseydim kahveyi iyi olurdu ama????????
suyunu çıkarma sende. yaveş yaveş alıştıra alıştıra dur biEyvallah teşekkür ederim de yemekten sonra içseydim kahveyi iyi olurdu ama????????
nizamiyeden girdiğin günü dün gibi hatırlıyorum ????????????Eyvallah teşekkür ederim de yemekten sonra içseydim kahveyi iyi olurdu ama????????
Seyyarda para varrrr[emoji23]@metallicakolik aman dikkat bak tavsiyem cüzdanı olmada @lvnt74 abinin [emoji23]
Yemeği ayarlıyoruz esco bi dur????????abi hasta falanmısın vallabak korkutma beni ????????
Beni çok iyi tanımışsın ya????????Yemek var dimi önce![]()
rüyalarımda bile görüyorum o dereceBeni çok iyi tanımışsın ya????????
ali dedin surat düştü benim ????aliye bi bakayım benim disputlar nolmuş. parasız kaldık![]()
can çıkar huy çıkmazmış bizim meslek hastalığı da bu yakaladınmı????????suyunu çıkarma sende. yaveş yaveş alıştıra alıştıra dur bi![]()
![]()
:
2 ay oldu fev sevdasına takıldık. ukimde bize takıldı
ortam ben yemeğe gidince bi karışmış bı karışmış .haydarı çağırdım toparladık beraberŞişşt noluyor burda
Ben hep sağlam gidiyorum bu konu da nerde ikinci el var onu alıyorum ya da aradığımın düşmesini bekliyorum ilanlara2 ay oldu fev sevdasına takıldık. ukimde bize takıldı![]()
![]()
![]()
![]()
ortam ben yemeğe gidince bi karışmış bı karışmış .haydarı çağırdım toparladık beraber![]()
![]()
![]()