yobb
Council
Zaten yarın gidip iyice bir doğrulatayım kendimi![]()
hafta sonu ssanayiye gitme harcarlar seni

Zaten yarın gidip iyice bir doğrulatayım kendimi![]()
bana gelcek kıskan sen emihafta sonu ssanayiye gitme harcarlar seni![]()
Benim gideceğim sanayi ince işçilik yapar, heba etmezlerhafta sonu ssanayiye gitme harcarlar seni![]()
orasını bilemem işteBenim gideceğim sanayi ince işçilik yapar, heba etmezler![]()
bana gelcek kıskan sen emi![]()
![]()
Eti sizinde kemiğimi bana bırakın en azındanorasını bilemem işte![]()
![]()
kaba doğramada çıkabilür garşına
![]()
![]()
nassolsa gelcen dayanamıycan cazibeme ???? ???? ???? ???? ????abi sana gelmek ile aya gitmek burdan aynı sürüyor acaba diyorum sen biraz uzak olabilir misin![]()
İyi geceler , rüya azığın benden ne istersen ye içAbiler ben yatar herkese iyi geceler malum yarın iş var @sotw la kahvaltı yapmalar @yobb dan çay içmeler @comandante den kahveler tüm arkadaşlardan gün içinde tost soda liste uzun Gün kısa????????????
iyi geceler kardeşim.Abiler ben yatar herkese iyi geceler malum yarın iş var @sotw la kahvaltı yapmalar @yobb dan çay içmeler @comandante den kahveler tüm arkadaşlardan gün içinde tost soda liste uzun Gün kısa????????????
@yobb usta sigorta işi diyorum çay dokerim koluma bak diyorum onuda ayarliyi ver ????
@comandante abi rahat ol daha çok var bende gömü ????????
Abiler ben yatar herkese iyi geceler malum yarın iş var @sotw la kahvaltı yapmalar @yobb dan çay içmeler @comandante den kahveler tüm arkadaşlardan gün içinde tost soda liste uzun Gün kısa????????????
Önce sakinleş, aleti bulduğun ilk yere bırak derin bir nefes al , sonra bodozlama dal gitsinSelamlar SbTv Ailesi geceniz hayirla dolsun. Drop rda vidalarinı açmaya çalışıyorum açamadım kafayı yiyeceğim help me S.O.S
İyi gecelerhayde yatak artık yarın buluşma var işleri toparlayam. iyi geceler goygoyhane sabah içtimasını kaçırmayın