Escobar
Council
@metallicakolik ama hesap defteri ödenecek valla topluklarına masaj yaptırırım bak yok öyle tükkan önünde çay satmak ????
Haydaaa [emoji16][emoji16]e ben duyuyorum amaTakipteyim şimdi şışttt adam saldım peşine [emoji23]
@metallicakolik ama hesap defteri ödenecek valla topluklarına masaj yaptırırım bak yok öyle tükkan önünde çay satmak ????
Ruhun bile duymaz olacakları ????Haydaaa [emoji16][emoji16]e ben duyuyorum ama
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yaaa bütün sırrı bozdun ????Haydaaa [emoji16][emoji16]e ben duyuyorum ama
E oralet de cay kahvede gelmeyince bizde herşeyi devletten beklemedik. Hizmet şart[emoji16]ne içecek bu millet[emoji23][emoji23]@metallicakolik ama hesap defteri ödenecek valla topluklarına masaj yaptırırım bak yok öyle tükkan önünde çay satmak [emoji23]
Bide isyan he ???? ????E oralet de cay kahvede gelmeyince bizde herşeyi devletten beklemedik. Hizmet şart[emoji16]ne içecek bu millet[emoji23][emoji23]
Yok isyan değil de hani kızınız filan üşürse para yakarsınız 50 kuruş iyi yanmaz diye şeettim ben[emoji54][emoji23]Bide isyan he [emoji849] [emoji379]
E yani o cuk oturdu da mevzunun yetki ile etki ile alakası yok. Eskiden ne ise şimdi de o. Bunlar işin tadı tuzu. Bu durumunun sebebinin forum ile hiç alakası yok, bu aralar pek tadım tuzum yok o yüzden.Yok yoooookkk sen yetkili bir ağabeyimiz olunca çok değiştin ????????????
Önceden böyle yapmazdın arıtık tanıdık yabancı affetmiyor direk gömüyorsun????
Hoş o pozisyonda bende boş geçmezdim lafı çakardım ????????????
Tadını tuzunu eksik etmeyiz gardaşım sen yeterki iste ????E yani o cuk oturdu da mevzunun yetki ile etki ile alakası yok. Eskiden ne ise şimdi de o. Bunlar işin tadı tuzu. Bu durumunun sebebinin forum ile hiç alakası yok, bu aralar pek tadım tuzum yok o yüzden.
Kavak ağacına baktın mı hocam orada misafiri olmasın ????@comandante gomutan nerede bu arada, yarın ki buluşma yerinimi kolaçan ediyor ????
Yenge nota vermiş olabilir ????????????@comandante gomutan nerede bu arada, yarın ki buluşma yerinimi kolaçan ediyor ????
Evde aslan var hocam,forumda komutan evde kedi olması normal ????Burda bize had höd Hud evde Patetes????????????
Katılıyorum sana evet de burda kesiyor asıyor eczacıya yazıyor dürbün falan göbeklitepe çıkarması olmuyor evdeki halini hepimiz biliyoruz sonuçta evde çöğdürüyor yani????????????Evde aslan var hocam,forumda komutan evde kedi olması normal ????