Aslında ben alacaktım da biliyosun gecen sabah tartıştım simitciyle o yüzden yani yoksa ayıpsın sana al dermiyimm hic peh????Ben alaka yaaa ????
Dukkanin önünde ayıp degilmi arkadaşım yakışmadı ????????
Kızma da yav, sen benim gardaşımsınVaaay demek öyle![]()
Hocam semaver bu kişisel algılamayalım . Bir yaşam tarzı. Tükkanla alakası yok[emoji23]Dukkanin önünde ayıp degilmi arkadaşım yakışmadı [emoji23][emoji23]
hocam bende gastamonuluyum çapadayimAbe hep üj-bej ler varmış burda beya
Aslen gastamonu lu olup yarışmaya İstanbul Merter den katılıyorum .Arkadaşlara başarılar dileim![]()
Evet ya adamın üstüne gitmeyin ????????Hocam semaver bu kişisel algılamayalım . Bir yaşam tarzı. Tükkanla alakası yok[emoji23]
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yakında kaçakçılığa başlıycakmısım gibi hissettim bak [emoji16]Seyyar çaycımı olur çağırırım bak zabıtayı @metallicakolik [emoji23]
Niresindenhocam bende gastamonuluyum çapadayim![]()
Her işime göz koyulurmu bee ????????Yakında kaçakçılığa başlıycakmısım gibi hissettim bak [emoji16]
taşköprüNiresinden![]()
Anarşiklik yapıyoz burda[emoji23][emoji23]Çay @yobb'da içilir diye bı söz var hocam burda yenisin diye aramıyorum zabıtayı [emoji23]
Tamam tamam hadi busaferlik hesap defterini ödesin affetcem @metallicakolik ????Öğrenecek arkidişler , adım adım ????
taşköprü
Ama üzülerek söylüyorum senin yanında olmakla beraber bu yaptığın suç ve cezası da belli yarın herkese çay ve simit üzgünüm buna benimde elimden bir şey gelmez komutan var????????????Yakında kaçakçılığa başlıycakmısım gibi hissettim bak [emoji16]