Escobar
Council
Hoppp markayı yavaşça masaya bırak @metallicakolik ????Geldi ya arkadaş sağolsun ????
Hoppp markayı yavaşça masaya bırak @metallicakolik ????Geldi ya arkadaş sağolsun ????
Askerliği daha yeni başladı, birkaç gün zorlamayalım ortama alışsınHoppp markayı yavaşça masaya bırak @metallicakolik ????
Yav hadi bu sefer de bana yaz ma artık.????Hesaplar kime
???? ???? ???? ????Yav hadi bu sefer de bana yaz ma artık.????
Gerçekten üzdün ama ????Yav hadi bu sefer de bana yaz ma artık.????
Ya @metallicakolik ver şunu markasını da sussun artık toprağım ????????????Gerçekten üzdün ama ????
Kaç marka ulan bi oralet ben[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]Ya @metallicakolik ver şunu markasını da sussun artık toprağım [emoji3][emoji3][emoji3]
????????????????????Kaç marka ulan bi oralet ben[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
@metallicakolik varmı bu isteğinBir kaç gün alıştırma yap , zaten sonra toptan yazarsın ????
Kaç marka ulan bi oralet ben[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Ooo kıymetlimiss[emoji28][emoji28]@metallicakolik varmı bu isteğin
Yok hocam siz isteyin semaveri yakalım[emoji23]Bir oralet mi aşkolsun , 4 çay ne olacak![]()
Bu mu arkadaşlık dostluk [emoji38]
Allasen sok elini cebine ben sana hesap ödetmem se daha yeni geldin????????????????????
Ben alaka yaaa ????Taam sen yak semaver i escobarda simitleri alsın ödeşelim.
Dukkanin önünde ayıp degilmi arkadaşım yakışmadı ????????Buyrunuz efenim[emoji16]![]()